Arranca el IX Europeu a Maubeuge

16/09/2015

Arranca el IX Europeu a Maubeuge

El novè Europeu ha arrencat a la vesprada de dimecres amb un acte solemne a la Casa del Poble de Maubeuge (França), davant més d’un centenar d’espectadors, que han compartit la sala d’actes juntament els responsables de cada federació, i on es han presentat totes les seleccions participants d’aquesta edició.

Set són els combinats europeus que s’han donat cita en terres franceses: Bèlgica, Anglaterra, Holanda, Itàlia, Portugal, l’amfitriona França i la nostra Comunitat Valenciana.

Ha estat una gala realitzada amb molt d’esforç de la Federació Francesa de Jeu de Paume. Arnaud Decagny, alcalde de Maubeuge i membre de la selecció francesa al campionat d’Europa en 1994 s’ha bolcat amb la celebració d’aquest acte. El president de la CIJB, José Daniel Sanjuán, ha agraït l’assistència a tots els participants i els ha animat perquè continuen treballant en pro de la consecució de l’olimpisme.

Dijous, Joc Internacional
La competició s’iniciarà demà amb la disputa de la modalitat de Joc Internacional en què el nostre combinat disputarà una lligueta en la qual jugaran tots contra tots. Les partides que disputarà la selecció valenciana seran les següents:

10.00 h. Selecció Valenciana - Bèlgica
11.30h. Selecció Valenciana - Holanda
13.00h. França - Selecció Valenciana
16:00. Anglaterra - Selecció Valenciana