La selecció valenciana es proclama campiona de joc internacional

17/09/2015

La selecció valenciana es proclama campiona de joc internacional

La selecció valenciana ha aconseguit sumar el primer títol en la jornada dedicada al joc internacional, sumant 4 victòries davant Bèlgica, Holanda, França i Anglaterra. Quatre partides plantejades de forma seriosa i les que el resultat ha estat molt clar en favor dels de Pigat II.

Van iniciar la seua participació en el IX Campionat d’Europa de Pilota a Mà - Maubege (França) amb molt bones sensacions, en vèncer en la modalitat de Joc Internacional, tot i les adverses condicions meteorològiques de pluja i vent.

En la partida inicial que els va enfrontar al combinat belga, la selecció a batre, els de Pigat II i Jaume Martí, van ser clarament superiors, en una partida molt bronca i plena de tensió, per decisions arbitrals.

Finalment, després de diverses jugades polèmiques Pere Roc II, Pablo, Pepet, Félix i Víctor van aconseguir un 6 a 3 molt meritòri que els va apropar al títol de la modalitat. La segona partida dels valencians, contra Holanda, i amb idèntica alineació, va ser bastant més ràpida i senzilla, amb un Víctor que va distribuir el joc des de la resta, perquè els seus companys remataren i no van perdonar cap quinze, mostrant-se molt contundents durant tot el trobada.

Idèntic desenvolupament va tindre la tercera partida del dia, en què la selecció valenciana es va imposar per 6 a 3 a la selecció local de França, amb Pere Roc II, Fageca, Pepet, Félix i Víctor.

L’última partida del dia davant d’Anglaterra va ser un mer tràmit per certificar la victòria en la modalitat de Joc Internacional (6-0) .En aquesta ocasió estaven alineats Fageca, Álvaro de Tibi, Félix, Nacho i Pepet.

RESULTATS DEFINITIUS JOC INTERNACIONAL
Holanda 6- França 5
Selecció Valenciana 6 - Bèlgica 3
França 6 - Anglaterra 0
Selecció Valenciana 6 - Holanda 2
França 3 - Selecció Valenciana 6
Anglaterra 0 - Bèlgica 6
Bèlgica 6 - França 2
Holanda 6 - Anglaterra 0
Anglaterra 0 - Selecció Valenciana 6
Bèlgica 6- Holanda 4