La selecció valenciana disputarà la gran final de One Wall femení

18/09/2015

La selecció valenciana disputarà la gran final de One Wall femení

La selecció femenina s’enfrontarà a Holanda en la gran final de la modalitat de One Wall del “IX Campionat d’Europa”, desprès d’una gran fase de grups i d’una molt seriosa partida de semifinals.

La partida inicial els ha enfrontat contra la selecció d’Holanda, que es tracta de l’actual campiona d’Europa i del Món absoluta de la modalitat. L’enfrontament ha sigut molt disputat i amb alternatives en el marcador, però finalment en el set de desempat, les xiques de Pigat II i Jaume Martí, s’imposaven per un ajustat 7-5, i aconseguien la victòria per 2 sets a 1.

En la segona partida del grup, Ana Belen Giner i Maria José Giner que repetien com a jugadores titulars, aconseguien una fàcil victòria per 2 sets a 0 davant la selecció de Bèlgica. En l’altra partida del grup, Holanda també aconseguia una còmoda victòria per 2 sets a 0 front Bèlgica.

En el grup B, la selecció d’Anglaterra s’imposava amb comoditat en les dos partides, mentre que Itàlia quedava com a segona de grup. Els resultats del grup han sigut:
Anglaterra 2 – 0 Itàlia
Itàlia 2 – 0 França
Anglaterra 2 – 0 França

En les semifinals, Ana Belen, Maria José i Mónica que ha realitzat el seu debut en la competició, han competit a un gran nivell que els ha servit per aconseguir la victòria per la via rapida, per 2 sets a 0 front a Itàlia.

En l’altra semifinal, Holanda també s’ha imposat per 2 sets a 0 davant Anglaterra. En canvi, aquesta partida ha estat molt renyida i finalment la selecció Holandesa ha imposat la seua major experiència Internacional en els moments decisius de cada set.

La gran final absoluta, es disputarà aquesta vesprada a partir de les 16:30 hores en el pavelló d’Esports “Notre Dame” de Maubege. Aquesta final serà una partida molt difícil ja que la selecció Holandesa té molta experiència en aquest tipus de partides, però les nostres xiques intentaran aconseguir el seu primer títol absolut de la modalitat en una cita Internacional.