La selecció valenciana es juga el campionat de llargues davant la Bèlgica

19/09/2015

La selecció valenciana es juga el campionat de llargues davant la Bèlgica

L’ultima de les jornades del IX Campionat Europeu de Maugeuge (França) està disputant-se amb la putja i les baixes temperatures com a protagonistes, que quasi no han donat treva als jugadors. No obstant els aficionats de Maubeuge no han deixat d’apropar-se fins a la canxa oficial - lloc habitual de joc del Club de Jeu de Paume de Maubeuge- per a vore als diferents combinats europeus.

La primera de les partides dels valencians ha sigut un simple tràmit davant una Anglaterra que ha perdut totes les partides que ha disputat. La segona de les partides, contra França, a punt ha estat de donar un disgust als de Pigat II. Tot i que Álvaro de Tibi, Raúl, Nacho, Pre Roc II i Pablo han sabut reaccionar a temps. Els roig-i-groc s’havien anotat el primer punt, encara que han vist que es girava el tanteig fins a 3 a 1.

A poc a poc, i centrant-se ha aconseguit remuntar fins a 5 per 3, amb bones tretes per banda d’Álvaro i Raúl. Els francesos han sigut un bloc molt sólid que quasi no ha fallat i s’ha vist beneficiat per les errades inicials dels valencians, que han donat un parell de jocs als amfitrions.

La tercera de les partides -contra la selecció holandesa- ha estat també tensa i emocionant- Álvaro,  Raúl, Nacho, Pere Roc II y Pablo han fet un 2 per cap inicial. Però en aquest punt de la partida Pere Roc II ha patit un tiró en l’abductor de la cama dreta i ha dona un esglai als seus companys. S’han anotat un 2 per 1 els holandessos, un 3 per 1 per a la Selecció valenciana, un 3 per 2 dels holandessos, i un 4 per 2, novament per als valencians, de forma alternativa, per a finalitzar amb un 5 a 2.

RESULTATS PROVISIONALS JORNADA DE LLARGUES
Anglaterra 0 - Selecció Valenciana 5
Bèlgica 5 - Holanda 0
França 5 - Anglaterra 0
Anglaterra 0 - Bèlgica 5
França 3 - Selecció Valenciana 5
Selecció Valenciana 5- Holanda 2