La selecció valenciana subcampiona de la modalitat de llargues

19/09/2015

La selecció valenciana subcampiona de la modalitat de llargues

La selecció de pilota valenciana ha caigut derrotada davant el combinat belga per un contundent 5 per 1. Alvaro, Fageca, Nacho, Pre Roc II i Pablo no han pogut desplegar el seu joc, que no ha estat al nivell que ells ens tenen acostumats, davant una selecció belga, que s’ha mostrat intractable des de l’inici. Els responsables de la victòria han estat Benjamin, Dimitri, Guillaume, Christophe, Nicolas, Keirin i Donatien. Amb aquesta última partida finalitza el IX Campionat Europeu de Pilota a mà que s’ha disputat durant els díes 17, 18 i 19 a terres de la Gàlia.

Els inicis de la partida han estat molt lluitats, i amb alternances, a punt han estat el valencians d’igualar a 1, però tot i els esforços, no els ha eixit res. La selecció ha encaixat un 4 per cap. Després ha pogut sumar un joc que els feia albergar una xicoteta esperança. Però en esta ocasió i en aquesta partida, la remuntada no ha pogut ser.
Des d’eixe moment, els belgues han posat la quinta marxa, i en poc menys de 40 minuts han finiquitat l’última de les partides, que pel còmput de punts els ha donat la victòria que els proclama campions de llargues. 

Dos títols consequtius en llargues per als “diablos belgues”, l’any passat el del mundial de llargues, i enguany el campionat europeu, que els revalida com a millor selecció en aquesta especialitat de ratlles.

CLASSIFICACIÓ MODALITAT LLARGUES
1- Bèlgica, 4 partides guanyades, 12 punts
2- Selecció Valenciana, 3 partides guanyades, 1 perduda, 8 punts
3- França, 2 partides guanyades, 2 perdudes, 7 pts
4- Holanda, 1 partida guanyada, 3 partides perdudes, 3 punts
5- Anglaterra, 0 partides guanyades, 0 punts