L’equip d’Agost viatja cap a Franeker per disputar la V Champions de Llargues

25/09/2015

L’equip d’Agost viatja cap a Franeker per disputar la V Champions de Llargues

La localitat holandesa de Franeker acollirà aquest pròxim cap de setmana la quinta edició de la Champions Coupe de Llargues, que en aquesta ocasió comptarà amb nou equips representants d’Espanya, França, Bèlgica i Holanda.

La pilota valenciana estarà representada per l’equip d’Agost, actual campió de la “XXIII Lliga a Palma - Trofeu Diputació d’Alacant”, que comptarà amb els jugadors Ramón Castelló, Sergi Belda, José A. Carbonell, Esteban Sevilla, Miguel Ángel, Álvaro López, Rafael Mira, Lluís Mira i Alejandro Castelló. L’expedició partirà cap a l’aeroport d’Amsterdam aquest migdia a les 13:20 hores.

Agost, no serà l’únic equip espanyol, ja que l’equip de Txost serà el primer equip Vasc que participarà en una Champions de Llargues. La resta d’equips participants seran Maubege (França), Kersken i Baasrode (Bèlgica), Old Stars, Winsum i altres dos equips holandesos.

La competició esportiva s’iniciarà el dissabte amb la fase de grups, que es disputarà de les 12:30 hores del matí fins a la finalització de la mateixa. La lligueta es dividirà en tres grups de competició formats per tres equips cadascun, competint cada grup en una seu diferent. El grup A que està format per Txost, Old Stars i Equip Holandes 1 competiran a Berltsum, el grup B que està format per Winsum, Maubege i Kersken competirà a Easterein, mentre que en el grup C, l’equip d’Agost tindrà com a rivals a Baasrode i Equip Holandes 2. En aquesta fase de grups les partides es disputaran a 6 jocs.

El primer equip de cada grup i el segon millor classificat disputaran les semifinals del torneig el diumenge a partir de les 11:00 hores a la seu de Berltsum, mentre que la gran final de la competició es disputarà a partir de les 14:00 hores. En aquesta fase final, les partides es disputaran a 8 jocs.

En aquesta edició, l’equip belga de Kersken intentarà aconseguir la seua tercera corona consecutiva en la competició, desprès de les seus victòries en l’edició de l’any passat disputada a Alfara del Patriarca i la victòria l’any 2013 en la tercera edició disputada a Bèlgica.