Fageca i Montesa campions del X Trofeu Frontó Diputació de València

28/09/2015

Fageca i Montesa campions del X Trofeu Frontó Diputació de València

El X Trofeu Frontó President de la Diputació de València va finalitzar ahir diumenge amb la disputa de la final, partida en la qual l’equip de El Puig de Fageca i Montesa es va imposar sobre el representatiu de Paterna d’Adrián III i Alejandro. La confrontació va tindre lloc en el frontó municipal de El Puig i va concloure amb el resultat de 41-28.

Durant la primera meitat la final va estar marcada per l’equilibri. Adrián III i Alejandro van dominar durant bona part d’aquest tram gràcies a la seguretat del saguer i a l’excel.lent actuació del davanter, encara que la distància en el marcador mai va ser superior a tres punts. En el bàndol contrari, Fageca va restar amb gran encert les envestides rivals mentre que el bon fer de Montesa en els quadres alegres va impedir que es distanciaren els de Paterna.

Quan el marcador assenyalava 26-23 a favor de Fageca i Montesa, la final va ser interrompuda per espai de mitja hora. Un gran ruixat va caure en eixe moment al Puig i el fort vent va propiciar que l’aigua entrarà pels respiradors del frontó, negant parcialment la pista.

La tempestat va remetre i afortunadament es va poder prosseguir amb la disputa de la final una vegada que el pis es va assecar completament per a salvaguardar la integritat física dels protagonistes. En aquest segon acte de la final Fageca i Montesa van estar perfectes, no així els seus rivals, i la partida es va decidir per la via ràpida pel definitiu 41-28.

Un bon nombre d’autoritats es van donar cita en la conclusió de tan prestigiosa cita de les tres parets valencianes. La Diputació de València va estar representada pel seu vicepresident, Toni Gaspar, que va lliurar el premi de campió als vencedors. També van assistir l’alcaldessa de El Puig, Luisa Salvador, l’assessor del Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Paterna, David Fortea, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Quart de Poblet, Manuel Díaz i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Novejarque.