L’equip belga de Kersken aconsegueix el seu tercer títol consecutiu en la V Champions de Llargues

28/09/2015

L’equip belga de Kersken aconsegueix el seu tercer títol consecutiu en la V Champions de Llargues

La localitat holandesa de Franeker ha sigut l’escenari de luxe per a la disputa de la V Champions Coupe de Llargues, en la que la formació belga de Kersken s’ha proclamat campiona al imposar-se de forma contundent per 8-0 a l’equip d’Holanda en la final de la competició.

D’aquesta forma l’equip belga revalida el títol de campió aconseguit l’any passat a Alfara del Patriarca, a més d’aconseguir un triplet històric de forma consecutiva en la competició (2013, 2014 i 2015).

En la fase de grups, l’equip de Kersken es va imposar amb contundència al seus rivals de Winsum (Holanda) i Maubege (França), mentre que en semifinals van guanyar 8-2 al conjunt Old Stars (Holanda). En l’altra semifinal el equip d’Holanda es va imposar per 8-6 al conjunt de Baasrode (Bèlgica).

Per la seua part, l’equip d’Agost que representava a la pilota valenciana en aquesta V Champions de Llargues, no va poder superar la fase de grups, al caure derrotat 6-3 front al equip d’Holanda i 6-2 front al conjunt belga de Baasrode. Hi ha que destacar que l’equip Valencià va jugar una gran primera partida en la que va anar dominant 3-2, fins que una discutible decisió arbitral els va desconcentrar i els va impedir acabar aconseguint la victòria. En la segona partida, ja no tenien opcions de classificar-se per a les semifinals a pesar de lo que van jugar una partida molt seriosa i van posar en dificultats al tercer classificat de la competició.