Soro III i Nacho flamants campions del Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda

03/10/2016

Soro III i Nacho flamants campions del Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda

El trinquet de Borriana va acollir ahir diumenge la gran final del VIII Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda que va caure del costat de la formació de Soro III i Nacho pel resultat de 60 per 35.

La parella va desplegar un nivell de joc molt elevat i regular durant tota la partida que va deixar sense opcions al trio de Pablo de Borriol, Jesús i Bueno que a pesar d’intentar-ho en tot moment es van veure incapaços de tornar a superar a la parella com van fer en la ronda de quarts de final. El campió Individual va protagonitzar una excel.lent actuació, això sí molt ben secundat per Nacho. També hi ha que destacar el gran acoblament que han demostrat els dos jugadors, jugant cadascun les seus pilotes i sempre amb un gran eficiència.

Pel que fa al trio, el seu bon paper durant tot el torneig no es va veure recompensat amb la victòria i únicament van poder aguantar a la parella en el primer tram del duel. Si hagueren tingut un poc més d’encert en els moments decisius i no hagueren fallat algunes pilotades claus, tot fa indicar que s’haguera viscut un gran tram final de partida ja que la parella s’haguera encontrat amb moltes més dificultats per poder tancar la final al seu favor.

El desenvolupament de la gran cita del Diputació de Castelló va estar marcada pel fort inici de la parella que va aconseguir els dos primers jocs (25-15). A continuació, el trio es va recompondre i va aconseguir la igualada a 25, moment en el qual els dos equips van anar sumant de forma alternativa fins al 35-30, on es va produir un punt d’inflexió ja que el trio va desaprofitar un val per 15 a favor per haver col.locat la igualada a 35. A més, el següent joc també va caure del costat de la parella degut a la lliçó magistral que va donar Soro III al dau col.locant-se d’aquesta forma amb un avantatge de tres jocs.

Tots aquests factors no van desanimar al trio, però aquestos no van poder capgirar la situació i a pesar de la seua lluita únicament van poder sumar un joc més fins al definitiu 60 per 35. Els campions, Soro III i Nacho juntament amb el seu feridor Castell van rebre el premi de campions de les mans del diputat d’Esports de la Diputació de Castelló, Luis Martínez.

Com a prèvia de la gran final, es va disputar la final amateur en la que el triomf final va caure a les mans del club de Xilxes.

Foto. Lluís Ramos