Sella, domini absolut en la lliga de perxa

07/11/2016

Sella, domini absolut en la lliga de perxa

La localitat de Castell de Castells gaudia en la jornada d’ahir d’una de les més boniques dins de les modalitats de joc a ratlles. Es disputava a la localitat de la Marina Alta les finals de la XXVII Lliga a perxa, patrocinada per la Diputació d’Alacant.

Es registrava un ambient de gala, paregut al que és viu en Castells el dia 15 d’agost, dia gran en esta xicoteta població que es converteix en l’epicentre de les llargues.

Arrancava la jornada a les 10 del matí, quan la desfilada amb els jugadors de la tercera categoria eixia des del Centre Social encarant el carrer Major. S’enfrontaven Benifallim i Relleu en una partida que començava igualada. Benifallim eixia com favorit, ja que havia dominat la fase regular amb solvència. No va ser així, els de Relleu apretaven molt i aconseguien la victòria final per 10 a 5. Per iniciativa del club de Castell de Castells, es lliurava el trofeu de millor jugador a Miguel Ángel, de Relleu.

La següent partida corresponia a la final de segona categoria, en aquest cas, disputada entre els clubs de Sella i El Campello. Sella afrontava esta partida amb la baixa de David, que pujava a reforçar l’equip de primera. Tot i aixó, aquésta va resultar la partida més entretinguda de tota la jornada, s’igualava el marcador a 9, amb la pertinent ovació del públic assistent, que a eixes hores omplia ja de gom a gom el Carrer Major de Castells. Finalment, els de Sella, aconseguien rematar la feina emportant-se la victòria per 10 a 9. Bernat era triat jugador de la partida.

Ja de vesprada arribava el torn de la final de primera categoria, protagonitzada, igual que en les tres anteriors edicions, per Sella i Benimagrell. En este cas l’equip de Sella també arribava minvat de forces, sense Jordi i Piripi, que per diferents motius no podien competir en el dia d’ahir amb el seu equip. No obstant, després que Benimagrell ficara un 4 a 1 en el marcador, els de Sella no baixaven els braços, sino tot el contrari, aconseguien igualar a 4. Tot seguit, Sella anava distanciant-se en el marcador per posar un 10 a 6 final, aconseguint així el doblet amb la final de segona. En aquest cas, per al Club de Pilota de Castells, Jesús era el millor jugador.

Lliuraven els trofeus durant la jornada Vicent Tomàs, alcalde de Castells, Vicent Molines, Vicepresident de la Federació, Moisés Romà, reg. Esports de Castell de Castells, David Cantó, Reg. Esport de Relleu, Vanessa Jaime, i Toni Pérez, regidors de l’Ajuntament de Sella.