Pablo i Bueno reis del Trofeu Joves

02/01/2017

Pablo i Bueno reis del Trofeu Joves

La parella integrada per Pablo de Borriol i Bueno de Meliana es van proclamar campions del I Trofeu Joves d’Escala i Corda – Trofeu Diputació de Castelló, el passat divendres al trinquet de Vila-real, al superar en la gran final per un contundent 60 per 30 a la parella de Francés i Carlos.

D’aquesta forma els dos joves jugadors van arrodonir un gran 2016 en el qual també van guanyar formant equip la II Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda. En definitiva, s’han convertit en els reis dels tornejos previs al món professional, formant un equip temible per a tots els seus rivals que destaca per la seua compenetració i regularitat. A més, són una parella que augmenta exponencialment el seu rendiment als dos trinquets de la Plana, tant al Baptiste Viñes de Borriana com al Salvador Sagols de Vila-real.

Tornant a la gran final, la formació liderada pel rest de Borriol va ser superior en tot moment, no deixant entrar en cap moment en partida als seus rivals. La clau de la victòria va estar en l’inici de la partida, en el qual Pablo i Bueno es van anotar els tres primers jocs del duel (30-15). En aquest inici de final, Francés i Carlos van cometre massa errades no forçades i aquesta diferència en el caseller ja va ser insalvable per a ells a pesar dels intents de remuntada.

Ho van intentar, però no van poder reduir la diferencia en l’electrònic (45-30), fins que finalment, Pablo i Bueno van tancar el duel sumant tres nous jocs i situant el definitiu 60 per 30. La parella vencedora va estar molt encertada, i va jugar a la perfecció com ha fet en tot en el torneig, el qual ha aconseguit emportar-se desprès de sumar un ple de victòries, set de set. 

També hi ha que destacar la notable afluència de públic que va registrar en la gran final el Salvador Sagols de Vila-real. Una vegada finalitzat el duel, va fer el lliurament de trofeus als campions el diputat d’Esports de la Diputació de Castelló, Lluis Martínez que va felicitar als guanyadors i va manifestar la seua satisfacció per l’ambient que es va viure en la final i en tot el torneig.