A Alacant també jugaran les seleccions juvenils de llargues

02/01/2017

A Alacant també jugaran les seleccions juvenils de llargues

En les semifinals de el “I Circuit La Bolata de Llargues” disputades en la localitat d’Orba, ja van jugar una selecció dels millors jugadors i aquest pròxim diumenge també jugaran abans de la gran final d’aquesta nova competició

El carrer Jorge Juan d’Alacant serà una gran festa de la pilota valenciana diumenge que ve 8 de gener, ja que es disputara la gran final de l’I Circuit La Bolata de Llargues, amb una gran prèvia on participaran alguns dels millors juvenils que practiquen aquesta modalitat internacional. A Orba, ja van tenir l’oportunitat deu joves jugadors de jugar prèviament a la disputa de les semifinals i aquest segon diumenge de gener de 2017, seran altres deu joves els que tindran la seua ocasió per a lluir-se abans que juguen els dos millors equips d’aquesta competició, Sella i Parcent.

El diumenge jugaren José Luis de Benidorm, Rafa de Benidorm, Raúl de Benimagrell, Toni de Sella i Alejandro d’Agost contra Vicent de Pedreguer, Joan Carles de Mutxamel, Miguel de Mutxamel, Paco de Benidorm i Enric de València, la partida de juvenils. A partir de les 10 hores, començara aquesta gran festa del Joc a Ratlles!