Lliurament de diplomes als alumnes del CESPIVA en Pelayo

04/01/2017

Lliurament de diplomes als alumnes del CESPIVA en Pelayo

Han completat dos anys de formació en raspall i escala i corda

Els diplomes dels alumnes de la tercera promoció (2015/2016) s’han lliurat aquesta vesprada en el trinquet Pelayo de València, com a punt final als seus dos anys d’entrenament en els trinquets de Moncada, la Llosa de Ranes, Xeraco i Piles. Ha assistit a l’acte el coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat, Sebastià Giner, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, el director del CESPIVA, Álvaro Navarro i els tècnics Moro i Fageca, que han estat acompanyats per uns dels alumnes més brillants de la promoció, Ian Álvarez.

Per al director del CESPIVA es tractava d’un acte molt especial, “ja que han estat acompanyant a aquests alumnes de raspall i escala i corda durant dos anys, els hem vist créixer i esperem que puguen arribar bé lluny deixant bona mostra del seu comportament en el trinquet”. El president de la FPV també ha volgut posar de manifest l’esforç dels familiars dels alumnes, encarregats en la seua majoria dels seus desplaçaments per a entrenar o assistir a les concentracions, de la labor que exerceixen els tècnics, i de la Generalitat Valenciana, garant d’aquest projecte. Per la seua banda el coordinador del departament de Pilota Valenciana ha posat en valor la tasca formativa que s’ha realitzat amb els alumnes durant dos anys. Després del lliurament dels diplomes a aquests alumnes de la tercera promoció s’han jugat dos partides d’exhibició en el trinquet.

Primerament, s’ha jugat la partida d’escala i corda entre Kevin Alcañíz de Borriol, José Salvador de Quart de les Valls i Alex de Vinalesa contra Salva Palau d’Alginet, Javi Font d´Algimia i Edu Gasent de Benaguasil. La segona exhibició, a la modalitat de raspall ha tingut com a protagonistes a Montaner d´Almisserà, Adrián de Senyera i Héctor de Xeraco que s’han enfrontat a Vercher de Piles, Pau Salvà de Pedreguer i Ricardet del Genovés.