La Supercopa d’Escala i Corda coneixerà dissabte al seu campió

05/01/2017

La Supercopa d’Escala i Corda coneixerà dissabte al seu campió

El trinquet d’Alcàsser albergarà aquest pròxim dissabte dia 7, a partir de les 17 hores, la tercera edició de la Supercopa d’Escala i Corda.

Aquest trofeu el disputen el guanyador del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, el club de pilota de Massalfassar, i el guanyador del Trofeu d’Estiu, el club de Pilota Valenciana de Faura. Per part dels primers formaran en principi Javi “Moro, Ximo, Mormeneo i Paco, mentre que l’equip del Camp de Morvedre previsiblement tindrà en les seues files a Kevin, Llopis, Martín, Sergio i Juanba. Aquesta final de Supercopa serà la reedició del a final del passat Trofeu d’Estiu que es va disputar al trinquet municipal de Torrent.

De moment, el quadre de campions el formen el club del Marquesat, que va guanyar en la final del 2014 al CPV Onda, i i el club de Borriol, que en la Supercopa del 2015 va derrotar al Torrent. Es dona la curiositat que Kevin de Borriol, jugador del CPV Faura, amb la partida de demà, haurà disputat les tres finals, la primera quedant subcampió amb l’Onda, i l’edició passada guanyant-la amb el Borriol.