Parcent i Sella es disputen el I Circuit 'La Bolata' de llargues

05/01/2017

Parcent i Sella es disputen el I Circuit 'La Bolata' de llargues

Este diumenge serà un dia històric per a les modalitats del Joc a Ratlles i per a la ciutat d’Alacant. Arriba la final del I Circuit de Llargues conegut, gràcies a su principal patrocinador, com Circuit La Bolata. Esta multinacional valenciana ha volgut sumar-se a recolzar la pilota valenciana, en este cas, a la modalitat de llargues, patrocinant un circuit de nou enguany que naix amb el major dels èxits, com és, el de haver vist els carrers on s’han disputat totes les jornades amb un magnífic ambient, i amb els millors jugadors de la modalitat.

El circuit ha recorregut un total de 7 poblacions. En Relleu, Callosa d’En Sarrià, Poble Nou de Benitatxell, Ondara i Xaló gaudien de les jornades de fase regular on es disputaven tres partides en cada jornada, fent les delícies del nombrós públic assistent. Per la seua banda, Orba acollia les dos partides de semifinals i una exhibició de juvenils.

I per últim, Alacant, que el pròxim diumenge acollirà a partir de les 10.00 hores una partida amb els juvenils més destacats per a donar pas a continuació a la gran final que enfrontarà a dos clubs que enguany han triomfat en diferents competicions, com són Parcent i Sella.

La final se presenta amb un pronòstic ben incert, per diferents motius. El primer, la aparent igualtat que hi ha entre les dos formacions. Els dos equips acabaven la lligueta regular empatats amb 12 punts. Altre aspecte a tindre molt en compte és el carrer Jorge Juan d’Alacant, escenari inèdit per als dos equips i que pot ser fonamental per al resultat final. És preveu una final igualada en la que a priori, xicotets detalls podrien decantar el campionat d’un costat o d’altre. Sella, que acabava primer la lligueta, és desfeia en semifinals de Benimagrell, per un resultat de 10 a 9 en una partida que ha estat fins ara la més llarga e interessant del campionat.

Per la seua part, l’equip de Parcent tenia una semifinal molt més tranquila, davant la formació de La Vila Joiosa, al que acaba guanyant per un clar 10 a 1, obtenint així el pas a la gran final. Les alineacions que presentaran els equips, en un principi seran, per Sella: Malia, Jordi, Jesús, Quico i Piripi, mentre que per Parcent, seran Àngel, Sacha, Adrià, Germán i Ivan els jugadors que defensaran els colors del club de la Marina Alta. S’espera una gran afluencia de públic tot i que la ciutat d’Alacant no és, pel moment, un escenari habitual per veure pilota, però, l’atractiu de la competició segur que atrau un bon nombre d’aficionats.