La Federació de Pilota Valenciana presentarà les seves noves línies d’actuació

18/01/2017

La Federació de Pilota Valenciana presentarà les seves noves línies d’actuació

La Federació de Pilota Valenciana afronta aquest nou any amb nous reptes i il.lusions renovades. Per això, demà dia 19 de gener a partir de les 19:30 hores, ens reunirem al Mercat de Tapineria per a compartir amb tots els companys i amics de la pilota valenciana, les nostres noves línies d’actuació.

Aquest acte servirà per a explicar els principals pilars i accions que es desenvoluparan per a fer més gran i millorar el nostre esport. Aquest event serà gratuït i al mateix estan convocats tots aquells que senten curiositat per saber quines seran aquestes noves línees d’actuació. En el cas que encara no hagis confirmat la teua assistència, únicament cal que la confirmes fent la inscripció en el següent enllaç: https://www.eventbrite.es/e/entradas-presentacio-linies-actuacio-2017-2020-30716162870.

Podem avançar que a la presentació ja han confirmat la seua assistència nombroses personalitats de renom del món de la Pilota Valenciana, i que estaran tots els estaments representats: jugadors, clubs, escoles, aficionats, trinqueters, patrocinadors i politics.

Durant l’acte es projectarà un vídeo participatiu que recopilarà les respostes d’un gran nombre de persones de la pilota a dos senzilles qüestions: Què és el més especial de la Pilota Valenciana? Què és la pilota en una paraula o un parell?  Des de la Federació de Pilota Valenciana volem agrair la col.laboració que hem tingut per a la realització del mateix, ja que hem rebut més de cent cinquanta vídeos.

A més durant, l’event s’explicarà de forma extensa cada un dels punts bàsics a desenvolupar, tot baix el hashtag #pilotamola que serà un dels eixos de la nova campanya de marquèting.