La Federació va presentar la seua nova campanya d’actuació #pilotamola

20/01/2017

La Federació va presentar la seua nova campanya d’actuació #pilotamola

La Federació de Pilota Valenciana ha començat l’any 2017 amb nous reptes. Ahir, tot i la intensa pluja, es va celebrar l’acte de presentació de les noves línees d’actuació on es va convidar a tota la gent de la pilota a formar part d’un nou camí per fer créixer la Pilota Valenciana. Aquesta presentació anomenada Nous reptes, Il.lusions renovades, va estar organitzada i dirigida per l’empresa de màrqueting i publicitat “Xprom”, que ve treballant colze a colze amb la Federació des del mes de juliol.

La Federació de Pilota Valenciana és conscient que el nostre esport té un gran potencial i el treball a fer per tal de situar la Pilota Valenciana a l’imaginari col.lectiu com un esport modern, divertit, proper i obert està ja en marxa. Un dels reptes és reconvertir la Pilota Valenciana, potenciant també els trets diferenciadors que la fa única: la llengua, la cultura i la tradició que l’envolten.

La modernització de la imatge de la Pilota Valenciana haurà d’ajudar-nos a construir una nova percepció del nostre esport a la societat valenciana. Altre repte, és augmentar i visualitzar el protagonisme de la Dona.

Amb iniciatives com Pilota a L’escola hem aconseguit que molts xiquets s’apropen al nostre esport d’una forma activa. La dinamització de la Pilota Valenciana ha de passar igualment, per la incorporació de nous públics i segments de població adulta al nostre esport.

També volem reconstruir la nostra relació amb les empreses interessades en col.laborar amb la Pilota Valenciana, a través d’una oferta a mida de les necessitats de les marques, recolzada per mètriques i plantejada des de la concepció dels patrocinadors com a socis estratègics i partícips implicats directament al món de la Pilota.

A la nova etapa que es va encetar ahir es treballa per millorar la comunicació de la Pilota cap a una implicació en xarxa, on és clau fonamental la connexió emocional. Per això, la presència i interacció a les xarxes socials serà un dels punts forts de la federació. Volem que la gent de la Pilota es sume a aquest canvi, per tal de contagiar a la resta de la societat del nostre amor per la Pilota Valenciana, podeu formar part d’este moviment col.laboratiu utilitzant en les vostres xarxes socials el nou hashtag que ens unirà en esta nova etapa.  #PILOTAMOLA!