Tornada de quarts en la Copa GVA de perxa

21/01/2017

Tornada de quarts en la Copa GVA de perxa

Este cap de setmana, i si la climatologia permiteix, és disputaran les partides corresponents a la tornada dels quarts de final de la Copa Generlitat, disputada enguany a la modalitat de perxa.

Les eliminatòries a priori, estan un poc decantades, tot i que que no hi ha decidit. Benimagrell jugarà en casa, després de caure derrotat la setmana passada en Sella per 10 a 4. Tot i que l’avantatge per als de Sella és gran, ambdós equips han protagonitzat partides molt disputades en els últims anys i el pronòstic és incert.

Bicorp guanyava a domicili la passada semana en Massalfassar per 5 a 10 i este cap de setmana vol fer bo el marcador de l’anada, i més, davant del seu públic.

Agost és desplçarà fins el difícl carrer de Quart de les Valls per tal de segellar el seu accés a les semifinals. Guanyaven els alacantins en l’anada per 10 a 3 al carrer d’Agost, ara, al carrer València de Quart els valdria sumar només 4 jocs.

Recordem que Parcent passa directament a semifinals per la baixa de Marquesat.

Pel que fa als juvenils, este cap de setmana es disputen les dues places vacants per a les semifinals, on esperen els equips de Murla i Benidorm. Montserrat té un bon avantatge aconseguit davant Agost que ha de defendre ara, mentre que, el quart semifinalista, que eixirà de la eliminatòria entre Sella i Benimagrell està molt igualada, guanyava el club de Benimagrell 10 a 7 davant Sella la passada semana.