Ana Sanchis i Victoria campiones de grup del Circuit sub-23 de raspall

23/01/2017

Ana Sanchis i Victoria campiones de grup del Circuit sub-23 de raspall

Després de la disputa de dos jornades de competició l’equip integrat per les jugadores de València ha aconseguit ple de victòries amb un gran joc

La segona jornada de la competició del II Circuit sub-23 de raspall femení, va deixar les victòries dels equips d’Ana Sanchis de València i de Mar de Bicorp. La partida que va enfrontar a l’equip integrat per Ana Sanchis de València i Victòria de València va guanyar amb facilitat a l’equip integrat per Joana de Tavernes Blanques i Aida de Moixent. L’equip de les jugadores de València aprofita el seu gran estat de forma i compenetració per a derrotar amb facilitat a l’equip de Joana, que va substituir a Ana de Beniparrell, lesionada. La jove jugadora de Moixent debutava en aquesta categoria i es va veure desbordada pel joc de les seues rivals. Amb aquesta victòria, Ana Sanchis i Victoria són campiones del grup B, i estan classificades per a les semifinals com a primeres de grup. La segona partida de la jornada va enfrontar a l’equip de Sara de Godelleta i Noelia de Beniparrell contra l’equip campió de 2016, Mar de Bicorp i Eva María de Rafelguaraf, va ser molt disputada i al final es va saldar amb victòria de les campiones que van aconseguir la seua primera victòria. L’equip de Sara i Noelia queda eliminat després de no sumar cap punt en les dos partides disputades.

Resultats de la 2ª jornada del II Circuit sub-23 de raspall:
- Ana Sanchis CPV Borbotó - Victoria CPV Rafelbunyol - 25 - Joana CPV Tavernes Blanques - Aida CPV Moixent - 0

- Sara CPV Godelleta - Noelia P. CPV Beniparrell - 10 - Mar CPV Bicorp i Eva M. CPV Montserrat - 25

Classificació del II Circuit sub-23 de raspall
Grup A:
1º - Myriam CPV Alquería d´Asnar - Amparo CPV Borbotó - 3 pts
2º - Mar CPV Bicorp - Eva M. CPV Montserrat - 3 pts
3º - Sara CPV Godelleta - Noelia P. CPV Beniparrell - 0 pts

Grup B:
1º - Ana Sanchis CPV Borbotó - Victoria CPV Rafelbunyol - 6 pts
2º - Anabel CPV Borbotó - Fanni CPV Beniarbeig-El Verger - 0 pts
3º - Ana P. CPV Beniparrell i Aida CPV Moixent - 0 pts

Dissabte que ve 28 de gener es disputara una nova jornada amb dos partides molt interessants amb quatre equips que poden estar en les semifinals d’aquesta competició.