Gran igualtat en el Sub-18 femení de raspall

23/01/2017

Gran igualtat en el Sub-18 femení de raspall

Dissabte passat es van disputar les partides de la segona jornada en el trinquet d’Alcàsser, amb partides molt anivellades

La segona jornada deL II Circuit sub-18 femení de raspall ens va deixar les victòries dels equips de Paula de Tavernes Blanques i María de Beniparrell, que deixen amb opcions de passar a les semifinals a cinc equips. En la primera partida es van enfrontar l’equip d’Ángela de Sueca i Noelia E. de Beniparrell contra l’equip de Paula i Marta de Tavernes Blanques. Una partida que resulta súper disputada i emocionant. Van començar millor les jugadores de “l´Horta Nord”, que van aconseguir guanyar els primers dos jocs. Però l’equip d’Ángela reacciona i iguala guanyant els següents dos jocs. El cinquè joc va ser determinant després de la igualada, i la compenetración de Paula i Marta va ser clau per a tornar a situar-se per davant en el marcador, 15 a 10. En el sisè joc, l’equip d’Ángela va tornar a traure el seu orgull per a igualar la partida a 15. A partir d’aquest moment l’equip de Paula va tornar a guanyar el següent joc, 20 a 15. El vuitè joc de la partida, va ser molt igualat i després d’una gran disputa el van guanyar Paula i Marta per a tancar la partida. D’aquesta forma Ángela i Noelia queden eliminades, després de perdre les seues dos partides de competició.

La segona partida de la competició va enfrontar a l’equip de María de Beniparrell i Cristina de Petrer a l’equip Lucia de Beniparrell i Luisa de Moncada, una partida súper disputada i que es va resoldre després de la igualada a 20, després d’una gran remuntada de l’equip guanyador. La partida va començar amb dos jocs d’avantatge per a l’equip de Lucia, després d’un inici fulgurant d’aquest equip. Però a poc a poc l’equip de María va anar entrant en partida i en el tercer i quart joc després d’una dura baralla van aconseguir igualar a 10. En el cinquè joc l’equip de Lucia se situa de nou per davant en el marcador, desprès d ‘altre joc de gran baralla. En el sisè, l’equip de María torna a empatar a 15. En el setè, l’equip de Lucia i Luisa col·loquen el 20 a 15, després de guanyar els quatre quinzes de forma molt ràpida i amb tot a favor per a tancar la partida. María i Cristina van traure tot el seu orgull per a no quedar eliminades de la competició i van tornar a remuntar per a tancar la partida guanyat els dos últims jocs de la partida.

Resultats de la 2ª jornada del II Circuit sub-18 de raspall:
- Ángela CPV Xeraco - Noelia E. CPV Beniparrell - 15 - Paula CPV Tavernes Blanques - Marta CPV Tavernes Blanques - 25

- María CPV Beniparrell - Cristina CPV Alquería Asnar - 25 - Lucia CPV Beniparrell - Luisa CPV Tavernes Blanques - 20

Classificació del II Circuit sub-18 de raspall, després de la segona jornada de competició:
Grup A:
1º - Nerea CPV Moixent - Júlia CPV Beniparrell - 3 pts
2º - María CPV Beniparrell - Cristina CPV Alquería Asnar - 2 pts
3º - Lucia CPV Beniparrell - Luisa CPV Tavernes Blanques - 1 pts

Grup B:
1º - Erika CPV Alquería Asnar - Joana CPV Vall Laguar - 3 pts
2º - Paula CPV Tav. Blanques - Marta CPV Tav. Blanques - 3 pts
3º - Ángela CPV Xeraco - Noelia E. CPV Beniparrell - 0 pts