Les últimes plujes afectaren a la Copa Generalitat

24/01/2017

Les últimes plujes afectaren a la Copa Generalitat

El mal oratge del cap de setmana passat va modificar totes les partides de tornada dels quarts de final de la 12ª edició de la Copa Generalitat de Perxa.

En el cas de la categoría absoluta només es va completar una eliminatòria de les tres previstes. Va ser la que tenia a Bicorp i Massalfassar com a protagonistas, i en la mateixa el pas a semifinals va ser favorable als primers. Respecte al seu rival de semifinals será el guanyador de la eliminatoria entre Sella i Benimagrell, en la qual la partida de tornada no es va poder jugar per les inclemències climatològiques, a l’igual que la corresponent entre Quart de les Valls i Agost. L’equip que pase d’aquest emparellament s’enfrontarà a Parcent en semifinals. Les partides de tornada suspeses pel temporal es jugaran el pròxim cap de setmana, la qual cosa ha fet que tot el calendari es retrase una setmana. D’aquesta forma, les finals de la present edició, previstes per al diumenge 12 de febrer en Poble Nou de Benitatxell, passaria a jugar-se el diumenge 19 de febrer.

Respecte a la categoría juvenil, la primera eliminatoria, en la que s’enfrontaven Montserrat i Agost, va haver de ser jugada en la canxa de pilota de Godelleta, que està coberta, i en la mateixa guanyaren els de la Ribera. Certificant el seu pas a semifinals, on es creuaran amb l’equip de l’escola de Benidorm, vigent subcampió del campionat. Per la seua part, els actuals defensors del títol, l’escola de Murla, hauran d’esperar una setmana més per a conèixer els seus rivals, ja que l’eliminatòria entre Benimagrell i Sella va ser suspessa, a l’igual que la de majors.