Seguixen les jornades de formació per a docents a Castelló

24/01/2017

Seguixen les jornades de formació per a docents a Castelló

Hui han continuat les jornades de formació per a docents del programa Pilota a l’Escola al Trinquet de Castelló. Esta sessió és la segona de deu que es celebraran per formar els docents que s’encarregaran d’ensenyar la pilota als col·legis d’arreu de la geografia valenciana. Enguany han sol·licitat el programa 385 escoles, les sessions de pilotaris i monitors als centres seran de febrer a maig. Ahir, a la primera jornada de formació a Benicarló, es van formar 10 professors provinents del CEIP Felicinda Colell de Càlig; el CEIP Àngel Esteban, CEIP Marqués de Benicarló i del col·legi de La Salle, tots tres de Benicarló; CEIP Sant Sebastià de Vinaròs, CEIP La Bardissa de Rossell, Escola Verge de la Font de la Salut de Traiguera i el CEIP Mare de Déu dels Ángels de Sant Mateu.

Hui a Castelló han acudit 50 mestres més de la província provinents dels centres docents Liceu i el Palmeral de Benicàssim; Tombatossals, CEIP Carles Selma, CEIP Enric Soler i Godes, CEIP Fadrell, CEIP Illes Columbretes, CEIP Censal, Col·legi Lope, CEIP Castàlia, CEIP Bernat Artola, CEIP Roca i Alcaide, CEIP Isabel Ferrer, Col·legi Mater Dei, CEIP Juan Ripollès, CEIP Comte d’Aranda, CEIP L’Illa i el CEIP Exèrcit, CEIP El Pinar, tots de Castelló; CEIP Errando Vilar i CEIP Germans Ochando d’Almassora; CEIP Assumpció, CEIP Recaredo Centelles i CEIP Cervantes de la Vall d’Uixó; CEIP Cervantes, CEIP Pasqual Nacher, Fundació Flors, CEIP Pio XII i CEIP Carlos Sathou de Vila-Real; CEIP D. José Alba de la Vilavella; CEIP Mediterrània d’Orpesa, CEIP Grangel Mascarós de l’Alcora; CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules; CEIP Lluis Vives de Xilxes; CRA Trescaire de Benlloch; CEIP Penyagolosa i CEIP Pare Vilallonga de Borriana; CEIP Jaume I de Vinaròs; CEIP Pintor Sorolla d’Alqueries; CEIP Josep Iturbi, CC Illes Columbretes i CEIP Novenes Calatrava de Borriana; CEIP Miralcamp d’Onda; CRA Palancia Mijares de Jérica.

Les jornades continuaran demà al trinquet de Petrer i seguiran a Alacant fins al dia 1 de febrer, passant per les localitats de Benidorm, Pedreguer i Agost. A València les jornades de formació tindran lloc entre el 30 de gener i el 3 de febrer als trinquets d’Oliva, UPV “Paco el Genovés”, Pelaio i Alzira.