La Copa Generalitat completa els quarts de final

27/01/2017

La Copa Generalitat completa els quarts de final

Entre dissabte i diumenge es jugaran les partides de tornada pendents dels quarts de final de la XIIª Copa Generalitat Valenciana.

Respecte a la categoria absoluta el carrer de pilota de Benimagrell serà l’escenari on l’equip senior rebrà a la formació del club de Sella. Els locals hauran de remontar el resultat advers de l’anada, on sols pugueren sumar quatre jocs, tot i aixó, el fet de jugar a casa sempre és un important factor a tindre en compte. El que pase d’aquesta eliminatoria tindrà a Bicorp com a rival en semifinals la próxima semana. En l’altra partida pendent son protagonistes els equips de Quart de les Valls i Agost. L’anada es va jugar al carrer del club alacantí, on va guanyar Agost 10 a 3. El carrer Valencia de Quart de les Valls haurà de ser el fortí que acostuma per als seus equips, si els del Camp de Morvedre volen aconseguir la remuntada. Parcent queda a l’espera de conèixer al seu rival en la següent ronda.

Ja en la competició juvenil serà Benidorm qui rebrà a Montserrat, que va el·liminar a l’escola d’Agost, al seu carrer de pilota, en la que serà l’enfrontament d’anada en la primera semifinal. En l’altra semifinal és el campió del trofeu Murla el que aguarda a conèixer el seu rival, que será el vencedor de l’eliminatòria entre Sella i Benimagrell.