Segona jornada del 4 i mig de frontó

28/01/2017

Segona jornada del 4 i mig de frontó

Este cap de setmana tindrà lloc la segona jornada de l’Invidual de frontó en la variant del 4 i mig.

Pel que fa a la primera categoria, la que es disputa en Almussafes de manera íntegra, programarà dues partides en la jornada de demà diumenge. A partir de les 11.30 hores jugaran Cervera d’Alaquàs i Adrián de Museros, mentre que acte seguit, sobre les 12.30 hores, els protagonistes seran Lemay i Alejandro de Paterna. En la jornada de dimarts passat ja disputaven la seua partida Ximo d’Almenara i Vicent de Moncofa, amb victòria per al primer per 32 a 26 en una excel.lent partida. La partida entre Luis i Dani no és podrá disputar per incompareixença del primer.

De moment, el grup A està comandat per Alejandro i Adrián amb tres punts, mentre que al B, de moment hi ha un triple empat a 3 punts entre Dani, Luis i Ximo.

Pel que fa a la segona categoria, el grup A, amb seu en Massalfassar arrancarà la competició esta jornada ja que en la passada és va a haver de suspendre la programació degut a les condicions meteorològiques. El grup B, que disputa les seues partides a Alfafar, només s’ha pogut disputar una partida, entre Juanjo de Tavernes i Calín de Silla, amb victòria per al primer pel resultat de 32 a 19.

Els dos grups de la tercera categoria A, amb seu a Godella, disputaran també este cap de setmana la primera jornada, també es suspenien les primeres partides per la pluja igual que ocorria en Borbotó, seu de la tercera categoria B. En aquesta última categoria sí es va disputar una partida, entre Toni Costa i Alberto de Massalfassar amb victòria per al primer per 32 a 19.