La pilota professional segueix avançant cap a la Fundació

30/01/2017

La pilota professional segueix avançant cap a la Fundació

Aquest matí s’ha reunit en la seu de la Federació de Pilota Valenciana el Comitè de Pilota Professional de la FPV per a valorar les propostes de gestió del món professional per a 2017.

En ella han estat presentes tots els estaments del món professional a través dels seus representants: José Luis López, Francesc Soro, Juanjo Sala Escrihuela, José Jorge Mezquita García, Juan Bautista Company Martí, Armando Merce Vidal i Pedro López Ronda. En la reunió també han estat José Daniel Sanjuán, president de la Federació de pilota valenciana i Sebastià Giner Giner, coordinador de pilota valenciana de la Generalitat Valenciana, ells han informat com avancen els tràmits per a la creació de la Fundació que gestionara el món professional de la pilota valenciana a partir de 2017-2018.

En la reunió s’han valorat tots els projectes, sent molt participativa i on tots han aportat les seues opinions després de les reunions dels seus estaments. S’ha triat la proposta de l’empresa Val Net, per la seua experiència, encara que en els pròxims dies cal seguir negociant certs detalls esportius i econòmics que han sol·licitat els representants del Comitè. El canvi esportiu més important de moment serà que l’agenda dels jugadors la portaran dos persones externes a Val Net, encara que treballaran coordinats amb els treballadors de l’empresa de gestió. En els pròxims dies també es concretaran diverses reunions per a tancar el calendari oficial i els trofeus més importants de les modalitats de raspall i escala i corda.

El Comitè ha donat les gràcies a tots els que han aportat propostes per a millorar la gestió professional de la pilota en els últims dies.