Moncada i Alfara de la Baronia s'avancen en les semis de l'Autonòmic d'Escala i Corda

31/01/2017

Moncada i Alfara de la Baronia s'avancen en les semis de l'Autonòmic d'Escala i Corda

Aquesta setmana ja s’han jugat les primeres partides de semifinals de la primera categoría del XIX Campionat Autonòmic d’Escala i Corda.

En el cas de Moncada, la seua primera partida de semifinals es va disputar en el trinquet de la població de l’Horta Nord. Els seus jugadors es varen alçar amb la victoria davant del Lliria, deixant el marcador en un 60 a 35, que encara dona opcions als del Camp de Morvedre per a remuntar en la partida de tornada, que es jugarà el pròxim cap de setmana. L’altra eliminatoria va tindre a les formacions d’Alfara de la Baronia i d’Algimia d’Alfara com a protagonistas. El trinquet d’Algimia va ser l’escenari on els joves d’Alfara aconseguien una contundent victoria, 60 per 15, gràcies a la qual tenen quasi els dos peus en la gran final, que es jugarà en el trinquet de Sueca el diumenge 19 de febrer.

Ja en la divisió de plata son Moncada B i Riba-roja B, davant Meliana i Faura B, respectivament, els que s’avançaren en les primeres partides, pero els ajustats resultats permeten als seus rivals mantindre les esperances per a les partides de tornada. El club de Torrent ha tingut diferent sort en les semis de tercera, ja que mentre que el Torrent B caia en la partida d’anada 20 a 60 davant Riba-roja B, el Torrent C guanyava a la Pobla de Vallbona B 60 a 40.

Les semifinals en quarta A s’han sortejat huí mateix en la seu de la Federació. La sort ha determinat que Moixent s’enfronte en casa el pròxim cap de setmana davant el Manises B, sent Alberic i Faura C els contendents de l’altra semifinal. En quarta B els equips de Riba-roja G, Carlet, Onda i Moncada guanyaren en les partides d’anada davant Carcaixent, Xilxes, Massamagrell i Sueca.