Les semifinals de l'Autonòmic d'Escala i Corda es decideixen el cap de setmana

03/02/2017

Les semifinals de l'Autonòmic d'Escala i Corda es decideixen el cap de setmana

Amb la disputa de les partides de tornada del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, la 19ª edició s’aproxima ja a les seues finals, que tindran lloc el diumenge 19 de febrer al trinquet de Sueca.

En primera categoría Lliria jugarà la tornada com a local davant Moncada. En una complicada eliminatoria per als del Camp de Turia, ja que hauran de remuntar el 60 a 35 de l’anada. Mes complicat encara ho tenen els joves jugadors de l’Algimia d’Alfara, que varen caure 60 per 15 davant els seus rivals en la semifinal, pero companys en moltes altres ocasions, de l’Alfara de la Baronia.

En la divisió de plata Meliana haurà de jugar davant Moncada B amb l’obligació de guanyar, i deixar en 35 als seus rivals si volen pasar a la final. Faura B, per la seua part, també haurà de derrotar al Riba-roja B, pero ho tenen més fácil, ja que deixar als rival en 45 els permetria pasar la semifinal. Riba-roja B te un peu i mig en la final de tercera, ja que guanyà en l’anada 60 a 20 al Torrent B. L’altra eliminatòria, entre Torrent C i la Pobla de Vallbona B, de moment es favorable als torrentins, que guanyaren en casa 60 a 40. Les semifinals de quarta A comencen aquesta setmana; enfrontant-se Moixent amb Manises B, i Alberic amb Faura C. Els favorits per a jugar les semis de quarta B, que encara están en quarts de final, son Riba-roja G, Carlet, Onda C i Moncada D.