La Copa Generalitat es cita a Benimagrell, Agost, Montserrat i Murla

03/02/2017

La Copa Generalitat es cita a Benimagrell, Agost, Montserrat i Murla

Les primeres partides de les semifinals de la 12ª edició de la Copa Generalitat es jugaran a aquestes poblacions al llarg del cap de setmana.

En la primera eliminatòria de la categoria absoluta els protagonistes seran Benimagrell i Bicorp. Els primers aconseguiren passar de ronda després de fer una remuntada èpica davant el Sella, ja que caigueren en la primera partida 10 a 4, guanyant en la segona 10 a 1. Els seus rivals, actuals campions autonòmics de raspall, deixaren al Massalfassar, campió de la Supercopa d’Escala i Corda, en quarts de final. La partida tindrà lloc al carrer de pilota de Benimagrell, jugant-se la tornada la setmana pròxima en la plaça de Bicorp. En l’altra semifinal lluitaran les formacions d’Agost i Parcent per una plaça en la gran final. Agost va eliminar a Quart de les Valls en la ronda prèvia, mentre que Parcent va passar sense jugar cap partida, al haver de retirar-se Marquesat prematurament.

Ja en la categoria juvenil Benidorm te peu i mig en la final, després de guanyar en la partida d’anada contra Montserrat, amb un clar resultat de 8 a 1. Demà es jugarà la tornada en el carrer de pilota de la població de la Ribera, si l’oratge ho permet, en cas contrari es jugaría probablement en la canxa coberta de Godelleta. Murla i Benimagrell disputaran encara la partida d’anada, en una eliminatòria on els primers son favorits, ja que son els actuals defensors del títol. Cal recordar que les finals de la Copa Generalitat seran el diumenge 19 de febrer, en el carrer de pilota habitual de Poble Nou de Benitatxell.