Continua la competició del 4 i mig

03/02/2017

Continua la competició del 4 i mig

Este cap de setmana continua l’activitat als frontons que acullen algun grup o categoria d’aquesta edició de la competició de frontó al 4 i mig.

En el cas d’Almussafes, ón és disputen les partides de 1ª categoria, s’anuncia a partir de les 10.30 hores la partida entre Ximo d’Almenara i Dani d’Alginet, tot seguit, sobre les 11.30 hores jugaran Cervera contra Lemay, mentre que per a tancar la matinal de pilota, seran Vicent de Moncofa i Luis de la Vega els que es disputen els 3 punts en joc. Important jornada ja que és resoldran els encreuaments de semifinals.

Al fontó de Massalfassar, seu del grup A de la 2ª categoria, es jugaran esta jornada les següents partides: Higinio-Voro, Julio-Ramón i Rubén-Christian. Al grup B de la mateixa categoria, disputada a Alfafar, s’anuncien les partides entre Ponce i Calín, i Jose de Moixent i Rober.

Ja en Godella, on és disputa la tercera categoria A, el calendari programa estos emparellaments: Javi/Carreto, Luis/Jose, Txetxu/Edu i Pepe/Jose Maria. Ja en tercera B, i al frontó de Borbotó, Sergio s’enfrontarà a Alberto, Ricard farà el propi amb Toni de Moixent, i Xavi jugarà conta Jordi.