La Lliga Professional d’Escala i Corda es presenta a Pelayo amb dos parelles i quatre trios

03/02/2017

La Lliga Professional d’Escala i Corda es presenta a Pelayo amb dos parelles i quatre trios

Els equips de la XXVI Lliga Professional d’escala i corda es presentaran este dissabte en el trinquet Pelayo. També es donarà a conèixer el sistema de competició així com el calendari del campionat.

Participaran un total de sis conjunts, dues parelles i quatre trios. La configuració es farà pública en el mateix moment de la presentació. A més, els equips disputaran tres partides a sis jocs que no tindran validesa a l’efecte del campionat. La jornada inaugural tindrà lloc divendres que ve dia 10 de febrer. La incògnita dels noms dels components dels sis equips participants es mantindrà fins al mateix moment de la presentació.  Ni tan sols els mateixos pilotaris saben qui participarà i qui seran els seus companys.

La primera confrontació està programada per a les 16.30 hores i enfrontarà a la formació que representa a l’Ajuntament de València contra la de Pedreguer – masymas. A continuació jugaran els equips de Murla i Benidorm. Finalment, el conjunt representatiu de Vinalesa es mesurarà al de Vila-real.

En la mateixa presentació es donarà a conéixer el sistema de competició i el calendari. La jornada inaugural tindrà lloc el dia 10 de febrer.

Quant a la Lliga de Raspall, este campionat començarà a la fi de febrer. La intenció és que les dues competicions coincidisquen el menys possible perquè cadascuna tinga la seua quota de protagonisme.