Les semifinals femenines van començar a Alcàsser amb un gran espectacle

05/02/2017

Les semifinals femenines van començar a Alcàsser amb un gran espectacle

Es va poder gaudir de tres partides de gran nivell amb algunes de les millors jugadores dels Circuits femenins de raspall

Després de la disputa de les partides d’anada de les semifinals dels Circuits femenins de raspall, ens esperen sis díes per a tornar a gaudir del gran joc de les jugadores de tecnificació. Les tres partides jugades ahir de vesprada van ser espectaculars. La semifinal del sub-18 que va obrir la jornada va ser de gran nivell, amb dos equips que van lluitar fins a l’últim quinze. L’equip de Paula i Marta de Tavernes Blanques va començar guanyat el primer joc davant l’equip de Nerea de Moixent i Júlia de Beniparrell, la qual cosa les va permetre jugar amb molta confiança. Però Nerea i Júlia van despertar després de no aconseguir cap quinze en el primer joc i van guanyar el segon joc de la partida. El tercer joc, el més igualat dels primers el guanye l’equip de Paula, després d’una gran batalla. A partir d’aquest moment Paula i Marta van aconseguir jugar a gran nivell guanyat els dos següents jocs i col·locant el 20 a 5. Però les seus rivals mai es van donar per derrotades i van traure tot el seu orgull per a igualar la partida a 20, guanyant tres jocs consecutius amb una gran reacció. En l’últim joc de la partida, Paula i Marta. van aconseguir guanyar-ho després d’una gran lluita, per a aconseguir un xicotet avantatge, per a la volta. L’altra semifinal del sub-18, no es va jugar per lesió de María de Beniparrell i Cristina de Petrer.

En les semifinals del sub-23, va succeir el mateix que la primera semifinal del sub-18, els equips que havien quedat segons van derrotar als equips que havien guanyat la primera fase. Demostrant la gran igualtat dels equips. En la primera semifinal del sub-23, Ana Sanchis i Victòria de València, van perdre contra Myriam d´Alquería d´Asnar i Amparo de Moncada, després d’una gran partida. L’equip de Myriam va començar a millor nivell i guanya els dos primers jocs de la partida. Però Ana Sanchis i Victoria van reaccionar per a empatar a 10, després de guanyar dos jocs de forma consecutiva. El cinquè joc de la partida el va tornar a guanyar l’equip de Myriam, 15 a 10. El sisè joc de la partida el més llarg i igualat de la semifinal va tornar a guanyar-lo l’equip de Myriam, col·locant el 20 a 10. Ana Sanchis i Victoria van reaccionar i van aconseguir el setè joc de la partida, ratallant distàncies, 20 a 15. El huitè joc de la partida el van guanyar Myriam i Amparo, tancant la semifinal després d’una gran partida.

La segona semifinal del sub-23, enfronta a Mar de Bicorp i Eva María de Rafelguaraf contra l’equip integrat per Ana de Beniparrell i Aida de Moixent. Aquesta semifinal va ser la més igualada ja que tots els jocs de l’eliminatòria van ser molt disputats, encara que Ana i Aida, van ser més precises aconseguint guanyar els quinzes importants. Ana i Aida, van començar a un nivell altíssim i van guanyar els tres primers jocs de la semifinal, 15 a 0. Després Mar i Eva, en el quart joc van aconseguir guanyar per a retallar diferències, 15 a 5. El cinquè joc de la partida el van tornar a guanyar Ana i Aida, col·locant el 20 a 5. En el sisè joc de la partida, novament Mar i Eva, retallen diferències, 20 a 10. En el setè joc de la semifinal, el més llarg, després de tres aconseguir tres “val”, Ana i Aida, l´aconsegueixen guanyar després d’una gran batalla, tancant una gran semifinal, 25 a 10.

Dissabte que ve 11 de febrer, es disputaran les semifinals de tornada en el trinquet d’Alcàsser, a partir de les 17 hores, sent les finals el dissabte 18 de febrer en el trinquet d’Oliva.

Resultats de les Semifinals Circuit sub-18 de raspall femení:
- Nerea CPV Moixent i Julia CPV Beniparrell – 20 - Paula CPV Tav. Blanques i Marta CPV Tav. Blanques - 25

- María CPV Beniparrell i Cristina CPV Alquería Asnar – 0 - Erika CPV Alquería Asnar i Joana CPV Vall Laguar – 25

Resultats de les Semifinals Circuit sub-23 de raspall femení:
- Ana Sanchis CPV Borbotó i Victoria CPV Rafelbunyol – 15 - Myriam CPV Alquería Asnar i Amparo CPV Borbotó - 25

- Mar CPV Bicorp i Eva M. CPV Montserrat – 10 - Ana CPV Beniparrell i Aida CPV Moixent - 25