Es preparen les finals de l'Autonòmic d'Escala i Corda

08/02/2017

Es preparen les finals de l'Autonòmic d'Escala i Corda

La 19ª edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda està completant-se, i les finals del diumenge 19 de febrer a Sueca están cada dia més a prop.

En la máxima categoría Moncada i Alfara de la Baronia viuran una final inèdita. En el cas dels primers la formació de Julian, Juanjo i Josep va deixar en semifinals al Lliria, mentre que els joves de l’Alfara, amb valors en alça com Jesus, Javi o Alex, i que l’any passat aconseguiren triomfar en la divisió de plata, eliminava als seus veïns de l’Algimia en la última ronda.

Meliana i Faura B son les formacions que es jugaran la copa de plata, després de derrotar en semifinals a Moncada B i Riba-roja B. Ja en tercera categoría el club de Torrent viurà el derby de les finals, ja que dos dels seus equips serán els protagonistas d’aquesta final. Moixent i Faura C apunten a la final de quarta A, ja que estan jugant encara semifinals contra Manises B i Alberic, als que guanyaren en les partides d’anada. Per últim, Riba-roja G i Carlet, per un costat, i Massamagrell i Sueca, per l’altre, jugaran les semifinals de quarta B.