La setmana pròxima es presentarà El Corte Inglés 2017

10/02/2017

La setmana pròxima es presentarà El Corte Inglés 2017

El pròxim dimecres, 15 de febrer, es realitzarà la presentació oficial de la 42ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

Serà a partir de les 20 hores, on els quasi 200 equips participants en la present temporada estan citats per a fer-se les protocolàries fotos de rigor, així com per a recollir tota la documentació pertinent. Enguany les instal·lacions de Godelleta (campionat de carrer), Torrent (categories de trinquet) i Vinalesa (competició d’escoles) han estat les escollides per a acollir les respectives finals del torneig més important de clubs.

Com a principal novetat cal destacar la creació d’una nova categoria de competició; la femenina. En la qual formacions de la Pobla de Vallbona, Borbotó, Meliana i Godelleta jugaran el seu primer autonòmic de la modalitat. Mentre que els clubs que destaquen per la seua participación son els de Meliana, que suma 14 formacions en el torneig, seguit per Massalfassar i la Pobla de Vallbona, que presenten 13 equips cadascun. Els nous clubs de Burriana i Campanar serán les cares noves d’aquesta edició.