Alcàsser gaudeix del millor raspall femení

10/02/2017

Alcàsser gaudeix del millor raspall femení

Demà dissabte 11 de febrer es juguen quatre partides de màxim nivell a partir de les 17 hores, amb la presència de les millors jugadores d’aquesta temporada.

Després d’un mes gaudint al trinquet d’Alcàsser de les millors jugadores, aquest dissabte 11 de febrer, es decideixen quins equips jugaran les finals dels Circuits femenins. De moment l’emoció és màxima, ja que les favorites, després de la primera fase, van caure derrotats en les semifinals d’anada, per la qual cosa hauran de remuntar si volen estar en la gran final d’Oliva el proper dissabte 18 de febrer.

Les semifinals del sub-18 de raspall arrancaran a partir de les 17 hores. La primera partida serà la que disputen Erika d’Alqueria d’Asnar i Joana de la Vall de Laguar contra Maria de Beniparrell i Cristina de Petrer. Les primeres parteixen amb avantatge, ja que l’anada la van guanyar 25-0, per lesió de les seues rivals, que han arribat minvades a la fase final. Aquest cap de setmana tractaran de donar la gran campanada encara que ho tenen molt complicat. A la segona semifinal, serà una final autèntica, ja que Paula i Marta de Tavernes Blanques només van guanyar per la mínima a l’equip de Nerea de Moixent i Júlia de Beniparrell. L’equip que va començar guanyant guanyà la semifinal d’anada, tot i que va haver de patir molt. Nerea i Júlia intentaren remuntar començant molt bé la partida. Les quatre van jugar la setmana passada a un nivell espectacular.

Les semifinals del sub-23 s’esperen amb ganes, després de veure dues partides apassionants el cap de setmana. A la primera semifinal s’enfrontaran Ana Sanchis i Victòria de València contra Myriam de l’Alqueria d’Asnar i Amparo de Montcada. Anna i Victòria, primeres a la primera fase del seu grup van caure derrotades per dos jocs de diferència davant les segones de l’altre grup de competició. Myriam i Amparo van realitzar una partida quasi perfecta, disputant com un gran equip davant els seus rivals. Victòria no va tenir el seu millor dia i Ana Sanchis ho va intentar però va estar poc recolzada. Aquesta setmana intentaran donar-li la volta a la seua eliminatòria. Qualitat i classe tenen estes jugadores, com han anat demostrant al llarg de tota la competició. Va tancar la gran vesprada de raspall femení la partida entre Mar de Bicorp i Eva Maria de Rafelguaraf i Ana de Beniparrell i Aida de Moixent. Van perdre les campiones de 2016 i líders de la primera fase davant un equip que ha anat de menys a més i on ha destacat de forma brillant la jove jugadora Aida de Moixent, la més jove de la categoria que va quallar una impressionant partida al costat dela seua companya. Les campiones van realitzar una partida quasi perfecta remuntant tres jocs de diferència, una missió complicada, ja que els seus rivals tenen molta experiència en partides de gran nivell.

S’espera una lluita titànica per resoldre que equips què jugaran les finals del 2017. Aquestes competicions que estan completant el programa esportiu de les dones, estan fomentant la convivència i la millora esportiva, compten amb la col·laboració de la Diputació de València, Caixa Popular i la Federació de Pilota Valenciana. El nou trinquet d’Oliva acollirà el 18 de febrer quatre partides espectaculars per tancar l’edició del 2017.

Resultats de les Semifinals Circuit sub-18 de raspall femení:
- Nerea CPV Moixent i Julia CPV Beniparrell - 20 - Paula CPV Tav. Blanques i Marta CPV Tav. Blanques - 25

- Maria CPV Beniparrell i Cristina CPV Alqueria Asnar - 0 - Erika CPV Alqueria Asnar i Joana CPV Vall Laguar - 25


Resultats de les Semifinals Circuit sub-23 de raspall femení:
- Ana Sanchis CPV Borbotó i Victòria CPV Rafelbunyol - 15 - Myriam CPV Alqueria Asnar i Amparo CPV Borbotó - 25

- Mar CPV Bicorp i Eva M. CPV Montserrat - 10 - Anna CPV Beniparrell i Aida CPV Moixent - 25


Partides de tornada de les Semifinals Circuit sub-18 de raspall femení:
- 17 hores. Maria CPV Beniparrell - Cristina CPV Alqueria Asnar - Erika CPV Alqueria Asnar - Joana CPV Vall Laguar

- 17:45 hores. Nerea CPV Moixent - Julia CPV Beniparrell contra Paula CPV Tav. Blanques - Marta CPV Tav. Blanques


Partides de tornada de les Semifinals Circuit sub-23 de raspall femení:
- 18:30 hores. Ana Sanchis CPV Borbotó - Victòria CPV Rafelbunyol contra Myriam CPV Alqueria Asnar - Amparo CPV Borbotó

- 19:15 hores. Mar CPV Bicorp - Eva M. CPV Montserrat contra Ana CPV Beniparrell - Aida CPV Moixent