Jornada clau de la XII Lliga juvenil en el trinquet de Sueca

10/02/2017

Jornada clau de la XII Lliga juvenil en el trinquet de Sueca

Aquesta vesprada es disputen tres partides molt importants per a saber que equips jugarAn les semifinals d’aquesta competició de tecnificació d’escala i corda

A partir de les 17 hores, es jugara la 4ª jornada de la XII Lliga juvenil de tecnificació d’escala i corda. De moment l’equip d’Alcàsser ha demostrat que és el més fort després d’aconseguir tres victòries. Tots els altres equips estan molt igualats en la classificació i si aconsegueixen guanyar es situaran en una posició privilegiada a l´espera de l’última jornada per a passar a les semifinals. Aquesta jornada, Héctor de Sueca és baixa i serà substituït per Óscar de Montserrat. També és baixa Edu de Benaguassil que serà substituït per Adrià d’Alginet.

Partides de la 4ª jornada de competició:
17 hores. València (Óscar CPV Montserrat - Álvaro CPV Castell de Castells i Josep CPV Sueca) contra Alcàsser (Joel CPV Montserrat - Javi CPV Montserrat - Adrián CPV Algimia)

18 hores. Petrer (Yago CPV Castalla - Pepe CPV Tibi i Natxo CPV Castalla) contra Vila-real (Vicent CPV Pedreguer - Adrià CPV Alginet i Joan CPV Algimia)

19 hores. Moncada (Andrés CPV Riba-roja – Raúl CPV Benimagrell - Alejandro CPV Tibi) contra Murla (Julio CPV Tibi - Vicent CPV Meliana i Luis Miguel CPV Benimagrell)

Classificació de la XII Lliga juvenil escala i corda:
1º - Alcàsser (Joel CPV Montserrat - Javi CPV Montserrat i Adrián CPV Algimia) - 9 pts
2º - Petrer (Yago CPV Castalla - Pepe CPV Tibi - Natxo CPV Castalla) - 5 pts
3º - Murla (Julio CPV Tibi - Vicent CPV Meliana i Luis Miguel CPV Benimagrell) - 4 pts
4º - Moncada (Andrés CPV Riba-roja - Raúl CPV Benimagrell - Alejandro CPV Tibi) - 4 pts
5º - Vila-real (Vicent CPV Parcent - Edu CPV Llíria i Joan CPV Algimia) - 3 pts
6º - València (Héctor CPV Sueca - Álvaro CPV Castell de Castells i Josep CPV Sueca) - 2 pts