Demà es coneixerà el Supercampió de Galotxa

10/02/2017

Demà es coneixerà el Supercampió de Galotxa

El carrer de pilota d’Albuixech, si no plou, serà l’escenari de la revenja de la final de l’Edicom Interpobles entre Marquesat i Quart de les Valls.

La edició número 22 de la Supercopa de Galotxa afrontarà finalment les seues partides demà dissabte, que no pugueren jugar-se en el seu dia per motius climatològics. En cas de repetir-se la mateixa situació les finals es traslladarien a la canxa coberta de Godelleta. A partir de les 15 hores obrirà la jornada l’enfrontament de la categoria juvenil entre Beniparrell, com a campió de l’Autonòmic Corte Inglés i de l’Interpobles Edicom, i Montserrat, subcampió de l’Autonòmic. Els de l’Horta Sud venen de guanyar-ho tot en la temporada 2016, pero cada partida es diferent.

Una vegada es complete la final juvenil aplegarà el torn de l’absoluta. En ella un dels protagonistes serà la formació del club de Quart de les Valls, que jugarà amb Javi “Moro”, Guillermo, Juan Carlos “Xato”, Castillejo i Bervis . Els del Camp de Morvedre aconseguiren la plaça al guanyar l’Autonòmic, i en la final del passat Interpobles-Edicom es varen enfrontar amb Marquesat. En ella els d’Alfarp alçaren la copa de campions, de manera que la Supercopa será la revenja de la final de l’Interpobles jugada a mitjans de desembre. L’equip del Marquesat, amb Pau, Fernando, Sopetes II i Benja, jugarà la seua tercera i última final de la modalitat corresponent a la temporada 2016 contra Quart de les Valls. Ja que la primera final, en aquest cas de la Copa Generalitat, també va tindre a aquests equips com a protagonistes, caiguent aquella a favor dels del Camp de Morvedre.

15:00 hores, Final Juvenil: Lanzadera Montserrat - Ajuntament Beniparrell
16:00 hores, Final Senior: Ovocity Marquesat - KIWA Quart de les Valls