Quart de les Valls i Montserrat, campions de la Supercopa de Galotxa

12/02/2017

Quart de les Valls i Montserrat, campions de la Supercopa de Galotxa

La 22ª edició de la Supercopa de Galotxa va tindre lloc ahir dissabte en el carrer de pilota de Godelleta, on els clubs del Camp de Morvedre i de la Ribera s’impossaren a Marquesat i Beniparrell, respectivament.

En la primera de les partides, corresponent a la categoria juvenil, les formacions de Montserrat i Beniparrell es trobaven una vegada mes en la final d’una competició. Joel, Javi, Carles i Ferran, els joves formats en l’escola de Montserrat aconseguien finalment derrotar a Jorge, Hilari, Luis i Adrià, components del Beniparrell, després de perdre contra ells les finals de l’Autonòmic i de l’Interpobles del 2016. L’enfrontament començà amb els posteriors campions guanyant quatre jocs consequtius, que foren determinants, ja que la reacció dels de l’Horta Sud va aplegar massa tard.

Una vegada completada la prèvia de juvenils aplegava la final absoluta entre Quarts de les Valls, campió fa un parell d’edicions, i Marquesat, vigent subcampió. En aquesta ocasió el marcador final de 70 a 15 no fou reflexe de la lluita entre ambdos equips. Igualaren a 5, i després els de Quart de les Valls, que formava a Javi “Moro”, Guillermo, Juan Carlos “Xato” i Bervis, anaren sumant un parcial darrere d’un altre, pero tots amb lluita i piloteig entre tots els jugadors. El joc desplegat per uns i per altres deixava mostres de qualitat i pegada en els dos equips, pero Pau, Fernando, Sopetes i Benja, integrants del Marquesat, no aconseguien fer els quinzes clau de cada joc, de manera que el trofeu de guanyador acabava anant-se a les vitrines del club de Quart.

Salvador Massarroca, alcalde de Beniparrell, junt als regidors d’Alfarp i Quart de les Valls, i Federico Oliva, vicepresident de galotxa de la FPV,  feren el lliurament de trofeus als equips finalistes, grans protagonistes de la present edició, que en breu començaran de nou a competir en l’Autonòmic de Galotxa.

Final Juvenil:
Lanzadera Montserrat (Javier, Joel, Carles, Ferran) - 50
Ajuntament Beniparrell (Jorge, Hilari, Luis, Adria) - 25

Final Senior:
KIWA Quart de les Valls (Moro, Guillermo, Xato, Bervis, Juan Antonio) - 70
Ovocity Marquesat (Pau, Fernando, Sopetes, Benja, Gerardo) - 15