Es presenten al MARQ les lligues de llargues i palma

13/02/2017

Es presenten al MARQ les lligues de llargues i palma

Arranca una nova temporada en la modalitat de Joc a Ratlles, en les competicions emmarcades dins del Trofeu Diputació d’Alacant, que en aquest cas es disputa a Llargues i Palma, celebrant ja en el primer cas l’edició número 33, i en el segon, la palma, que ja es troba en la 25 edició.

La presentació d’aquestes competicions tindran lloc el pròxim dilluns dia 13 de febrer a partir de les 20.00 hores, com ja és habitual, al MARQ (Museu Arqueològic - Plaça Dr. Gómez Ulloa, s/n) de la capital Alacantina, en la que s’aprofitarà per a lliurar el material a tots els equips inscrits en ambdues lligues. Enguany la competició creix quant a participació, de fet, inclús s’incorpora un nou grup procedent de València que s’inclou en la tercera categoria, afegint-se en aquest cas al de la primera categoria que ja va participar en l’edició de l’any passat.

Es comptarà amb un total de 71 equips, 38 d’ells que disputaran la competició de llargues i 33 que jugaran a palma. Sella és el club que destaca per damunt de tots amb un total de sis equips, tres de palma i tres de llargues, sent el club que més equips aporta a la competició. Agost i Parcent, amb quatre equips cada club són els que segueixen en participació en els de Sella.

La competició arrancarà el cap de setmana del 18-19 de febrer i s’allargarà fins al 8-9 de juliol, quan es celebraran les finals de totes les categories a la població de Pedreguer, on es disputava ja el passat dissabte la primera edició de la Supercopa de Ratlles, títol que s’enduia el club de Parcent.