Tret d'eixida en el Diputació d'Alacant de llargues i palma

14/02/2017

Tret d'eixida en el Diputació d'Alacant de llargues i palma

El Museu Arqueològic d’Alacant, escenari habitual de la presentació de la XXXIII Llliga a Llargues i la XXV LLiga a Palma “Trofeo Diptació d’Alacant” va comptar amb la presènencia del president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán i del Vicepresident de la FPV, Vicent David Molines per al citat esdeveniment.

La lliga enguany compta amb 41 poblacions i un total de 71 equips. Gràcies a la Diputació d’Alacant, que mai ha deixat de banda el món de les ratlles, cada equip participant rep samarretes, calendaris, cartells, esparadraps i pilotes per a jugar durant els mesos de competició. Es tracta, sens dubte, d’una iniciativa pionera i modèlica la de la Diputació.

Vicent Molines va manifestar que les xifres de participació han pujat notablement respecte dels últims anys, “i hi ha equips nous com el de Petrer, i altres clubs del que s’ha recuperat la seua participació, com és el cas d’Altea.

A més València aporta 10 equips repartits entre 6 clubs, per la qual cosa també s’espera una competició molt disputada”. Molines també va posar en valor el treball de tots els membres del comité de ratlles, i l’igual que el president. Sanjuan també va explicar que gràcies al projecte de màrqueting que té en marxa la Federació s’ha creat un canal Youtube, i es pretén donar a conéixer en major mesura totes les modalitats de la Pilota Valenciana, i va anunciar que l’Europeu de jovens es jugarà, en juliol, a la província d’Alacant.

Estigueren presents junt als seus jugadors, el regidor d’esports de el Campello, el regidor d’esports de Polop, el regidor d’esports de Sella, el de Sant Vicent del Raspeig, la regidora d’esports i alcalde d’Agost. La propia competició s’enceta esta setmana i s’allargarà fins el segon cap de setmana de juliol.