Guadassuar acull esta vesprada la tercera partida de la Lliga d'Escala i Corda

15/02/2017

Guadassuar acull esta vesprada la tercera partida de la Lliga d'Escala i Corda

Esta vesprada al trinquet de Guadassuar s’enfrontaran els equips de València i Vinalesa en la primera partida de la XXV edició de la Lliga Professional d’Escala i Corda a la província, després de les victòries dels equips de Vila-real i Benidorm a Castelló i Alacant respectivament.

A esta tercera partida del campionat es veuran les cares al trinquet de la Ribera Alta el trio compost per Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho com a equip de la capital i la parella de Puchol II i Jesús com a Vinalesa.

S’espera una partida molt igualada i un ple al trinquet, ja que una volta es resolga el marcador de hui tots els equips d’esta lliga s’hauran estrenat al trinquet, així públic i jugadors ja podran mesurar el nivell de cada equip i escollir els seus favorits al títol del 2017.

Aquesta fase regular estarà composta de quinze partides. En cada partida, la formació victoriosa s’anotarà 3 punts al seu caseller, llevat que l’equip derrotat arribe al tant 50. En tal cas, l’equip guanyador únicament sumarà 2 punts mentre que el perdedor aconseguirà 1 punt. Una vegada finalitzada aquesta ronda, els quatre primers equips de la classificació accediran a la fase final que estarà composta de dos eliminatòries de semifinals al millor de tres partides i la gran final que també serà al millor de tres duels.