El trio liderat pels Santi s’imposa a la parella de Puchol II en la Lliga Professional

16/02/2017

El trio liderat pels Santi s’imposa a la parella de Puchol II en la Lliga Professional

La formació representativa de l’Ajuntament de València integrada per Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho va superar ahir per la vesprada a la parella de Vinalesa formada per Puchol II i Jesús, pel resultat de 60 per 45, en un duel corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la XXVI edició de la Lliga Professional.

El duel que es va disputar al trinquet de Guadassuar va tindre dos parts ben diferenciades. En el primer tram, Puchol II i Jesús van estar molt encertats i van aconseguir per dos vegades un avantatge de dos jocs de diferència, però seguidament el trio va entrar en partida, ja que s’havien mostrat gelats i amb cert nerviosisme en els compassos inicials. Aquesta reacció els va permetre realitzar una progressió en les seues prestacions que en primer lloc els va portar a igualar el duel, 45 per 45, i seguidament van aconseguir tres jocs més de forma consecutiva per situar el definitiu 60 per 45 en l’electrònic.

Aquesta victòria els ha permès sumar els seus primers tres punts al seu caseller i compartir el lideratge amb les formacions de Benidorm i Vila-real, liderades respectivament per Pere Roc II i Soro III. A més, hi ha que destacar el paper que va tindre el feridor Oltra en l’equip de València, ja que aquest va guanyar alguns jocs quasi ell sol amb una ferida enverinada que en nombroses ocasions va deixar sense opcions a Puchol II.

Amb el duel al trinquet de Guadassuar, en el que els aficionats van poder gaudir d’una gran partida, s’ha completat el debut dels sis equips participants en aquesta edició de la Lliga. Els equips vencedors podran afrontar la següent jornada sense urgències, per contra els perdedors necessiten sumar punts per a no quedar-se despenjats.

Les següents jornades es disputaran aquest pròxim cap de setmana:
- 18-02-17 / 18:30 h. / Trinquet de Pedreguer / Marc, Pere i Hèctor (Aj. Pedreguer-MasyMas) vs Genovés II, Dani i Carlos (Aj. Murla)
- 19-02-17 / 11:30 h. / Trinquet de Xàbia / Soro III i Jesús (Aj. Vila-real) vs Santi Silla, Santi Fienstrat i Nacho (Aj. València)
- 19-02-17 / 11:30 h. / Trinquet de Borriana / Puchol II i Jesús (Aj. Vinalesa) vs Pere Roc II, Félix i Monrabal (Aj. Benidorm)