Sueca acull diumenge les finals del XIXé Campionat Autonòmic d'Escala i Corda

17/02/2017

Sueca acull diumenge les finals del XIXé Campionat Autonòmic d'Escala i Corda

El trinquet de Sueca será l’escenari on es tancarà el diumenge pròxim la 19ª edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda.

La competició més important per als clubs d’escala i corda es va iniciar a mitjans de noviembre, amb més de seixanta formacions, i que ara apleguen a la part més important del torneig. El CPV Alfara de la Baronia, on destaquen Jesus, Javi, o Alex, i el CPV Moncada A, amb Julian i Juanjo com a principal components, serán les dues formacions que lluitaran per la final de mes nivel de la competició, la corresponent a la primera categoria, en la que el guanyador será el relleu del CPV Massalfassar, campió de la edició del 2015-2016. Els d’Alfara varen guanyar amb claredat en semifinals als seus companys pero rivals de l’Algimia d’Alfara, mentre que l’equip de l’Horta Nord va eliminar al Lliria A en una semifinal més disputada. La mateixa es jugarà a partir de les 11:30 hores, previament es jugarà la final de la divisió de plata, on serán els equips dels clubs de Meliana i Faura els que arrancaran la jornada de finals a les 10 hores.

Ja per la vesprada, sobre les 15:30 hores, aplegarà el torn a la final de quarta A, on es jugaran el títol les formacions de Moixent i Faura C. La jornada de la vesprada es completarà amb la final de bronze, en la que es viurà el derby entre el Torrent B i Torrent C. El club de Torrent ha copat la final de tercera, amb el que es reafirma com un dels gran clàssics de la modalitat.

Queda pendent per determinar quan i on es juga la final de quarta B, que encara està disputant la seua fase final, quedant pendent de jugar-se les partides de tornada entre Sueca i Massamagrell, per un costat del quadre, i entre Riba-roja i Carlet, en l’altra semifinal.