Fase Final en el 4 i mig de frontó

17/02/2017

Fase Final en el 4 i mig de frontó

Nova jornada en la competició del 4 i mig de frontó, que en aquest cas, ens durà diferents fases.

Per una banda, la primera categoria, que es disputa en Almussafes, acollirà les partides corresponents a les semifinals. A partir de les 11.00 hores jugaran Adrián de Museros i Luis de la Vega per un lloc en la final, i a partir de les 12.00 hores seran Dani d’Alginet i Cervera d’Alaquàs els jugadors que es disputaran l’accés a la final, a disputar-se, el dia 5 de març.

Pel que fa a la segona categoria, este cap de setmana es disputarà la última jornada de la fase regular, Rubén pel grup A, ja és semifinalista, mentre que pel grup B, Jose de Moixent és qui més opcions té de moment. Fins que passe esta jornada no sabrem els jugadors que passen a eixa nova ronda.

Ja en 3ª, i al frontó de Godella, s’anuncien les partides de quarts de final, que han quedat establits de manera definitiva de la següent manera: Alfredo contra Txetxu, Jose María contra Javi, Lluis contra Pepe i Edu contra Jose.

Respecte a la tercera categoria B, només és disputarà una partida de quarts, la que enfronta a Alberto i Ricard. Toni Costa, Xavi i Jordi passen directament a les semifinals.