Apassionant cap de setmana en la Lliga Professional

17/02/2017

Apassionant cap de setmana en la Lliga Professional

La XXVI edició de la Lliga Professional d’Escala i Corda tindrà triple jornada de competició de la fase regular durant aquest cap de setmana. L’activitat s’iniciarà demà dissabte al trinquet de Pedreguer amb el duel que enfrontarà a l’equip local format per Marc, Pere i Hèctor front a la formació representativa de l’Ajuntament de Murla que estarà composta per Genovés II, Dani i Carlos.

Tant el trio de Pedreguer-MasyMas com el de Murla arriben a aquesta confrontació desprès d’haver caigut de forma dolorosa en el seu debut en la Lliga. Per tant serà una jornada vital per als dos conjunts si no es volen quedar despenjats de la lluita per accedir a les semifinals del torneig.

L’activitat continuarà el diumenge de matí a partir de les 11:30 hores amb la disputa de dos grans partides als trinquets de Xàbia i Borriana. El trinquet de la província d’Alacant acollirà un gran duel entre dos dels colíders de la competició, de color roig jugarà la parella representativa de l’Ajuntament de Vila-real de Soro III i Javi mentre que de color blau ho farà el trio de València de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho.

Aquest es tracta a priori d’un dels duels més atractius del cap de setmana, ja que hi ha molta expectació per vore si el trio de Santi es capaç de donar una nova sorpresa i superar en aquesta ocasió a la parella liderada pel vigent subcampió del Individual i de la Lliga Professional, Soro III com ja van fer la setmana passada front a la parella comandada per Puchol II .

Per últim, aquest intens cap de setmana es tancarà a la província de Castelló, concretament al Batiste Viñes de Borriana, on mesuraran les seus forces dos dels equips que estaven cridats a dominar el torneig, és a dir la parella representativa de l’Ajuntament de Vinalesa de Puchol II i Jesús front al trio de Benidorm de Pere Roc II, Félix i Monrabal.

Els dos conjunts arriben en situacions totalment oposades, per una part el trio va arrasar en el seu debut demostrant un gran nivell de joc, basat en la qualitat i potència dels seus tres membres. Per contra, la parella a pesar de fer una actuació digna no van poder superar als seus adversaris.

Els resultats de les tres primeres jornades van ser els següents:
- Soro III i Javi (Aj. Vila-real) 60 – 35 Genovés II, Dani i Carlos (Aj. Murla)
- Pere Roc II, Félix i Monrabal (Aj. Benidorm) 60 – 25 Marc, Pere i Héctor (Aj. Pedreguer-MasyMAS)
- Santi Silla, Santi Finestrat i Nacho (Aj. València) 60 – 45 Puchol II i Jesús (Aj. Vinalesa)