Arranca El Corte Inglés de Galotxa 2017

17/02/2017

Arranca El Corte Inglés de Galotxa 2017

La edició número 42 del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, que fou presentada la nit del passat dimecres, comença a jugar-se demà dissabte.

Al voltant de seixanta seran les formacions que juguen en les categories de carrer, mentre que les escoles han presentat quasi altres tants. La competició de trinquet tindré més 50 equips, sent la principal novetat del torneig la creació d’una categoria femenina. En ella les xiques dels clubs de la Pobla de Vallbona, amb quatre formacions, Godelleta, Borbotó i Meliana seran les pioneres en participar dins una nova categoria exclusivament femenina. En la presentació del campionat es feu un merescut reconeixement a les jugadores que havien participat fins ara en el trofeu en les anteriors edicions.

Aquesta competició començarà demà a rodar en la seua màxima categoria, en la qual participen el vigent campió, Quart de les Valls, el subcampió Marquesat, Beniparrell, Montserrat, Meliana, Albuixech, Foios, Massalfassar, junt a ells jugaran també les primeres formacions dels clubs de Faura i Borbotó, que pugen de segona com a finalistes de la temporada anterior. La primera jornada el carrer d’Alfarp acollirà la partida entre Marquesat i Beniparrell; Borbotó i Montserrat jugaran en el carrer de la pedania de Valencia; Meliana rebrà la visita d’Albuixech; Foios i Quart de les Valls protagonitzaran la que pot ser la partida de la jornada en el carrer de la població de l’Horta Nord, mentre que Massalfassar i Faura completaran la primera jornada del campionat en casa dels primers.