Parcent i Borbotó campions d´One Wall a Tavernes Blanques

17/02/2017

Parcent i Borbotó campions d´One Wall a Tavernes Blanques

Gran vesprada de finals el pavelló cobert de la localitat de “l´Horta Nord”. El Club local ha aconseguit dos subcampionats en les finals masculines

Les finals masculines de l’Autonòmic d´One Wall parelles s’han disputat en el pavelló de Tavernes Blanques. Han aconseguit els títols l’equip de Parcent, en primera categoria i l’equip de Borbotó, en segona categoria davant dos dels equips del Club Carraixet de Tavernes Blanques. En primera categoria l’equip de Parcent integrat per Sacha i Ángel ha superat en dos sets a l’equip de Borbotó C integrat per José Ramón i Juan Cuenca. Els jugadors de la marina alta han dominat en tot moment als seus rivals , i han aconseguit guanyar 15 a 5 i 15 a 2. Els jugadors de Borbotó han intentat jugar buscant a Ángel i evitar a Sacha, que domina aquesta modalitat i és un jugador que marca diferències en les nostres comarques i a nivell internacional. Ángel ha demostrat que és un gran jugador i ha complementat perfectament al seu company d’equip.

En segona categoria l’equip de Borbotó ha superat en dos sets a l’equip de Tikatur Tavernes Blanques D, de forma molt ajustada i després d’una final molt igualada, on l’equip de Borbotó ha fet valdre la seua major experiència davant dels joves jugadors de Tavernes, que han demostrat la seua qualitat al llarg de la final. Enric i Ramón, aconsegueixen un nou títol pel club de Borbotó, que és un dels grans dominadors d’aquesta modalitat. Albert i Mario, han quedat subcampions i han demostrat que amb entrenament i major maduresa aconseguiran metes més importants.

Juan Contreras i Conrado Ferrando han lliurat els trofeus als finalistes. El Club pilota Carraixet i l’Ajuntament de la localitat han col·laborat en les finals de l’Autonòmic.