Parcent i Benidorm campions de la Copa Generalitat

19/02/2017

Parcent i Benidorm campions de la Copa Generalitat

El magnífic escenari del Carrer Major del Poble Nou de Benitatxell coronava en el matí de hui a les formacions de Parcent i Benidorm, en categoria Senior i Juvenil respectivament com a campions de la Copa Generalitat.

Arrancava la matinal de finals de la Copa amb la disputa, a partir de les 10.00 hores de la final en categoria Juvenil, que en este cas, enfrontava els equips de Benidorm i Benimagrell, ambdós formacions amb molta qualitat en les seues files. Per Benidorm s’alineaven Jose Luis, Rafa, Paco, Luis i Àngel, i per Benimagrell, els que disputaven la final eren Juan Carlos, Luismi, Pablo, Yago i Raül. Tots ells han ratllat a un gran nivell, sobre tot en la primera mitat de la final, on el marcador anava molt igualat, a partir d’ahí, els de Benidorm, un poc menys nerviosos s’afiançaven poc a poc fins arribar al seu huité joc, acabant la partida per 8 a 4 per als de Benidorm.

Tot seguit, l’espectacle de dança de la companyia local Morro Falquí, acompanyada del tabal i la dolçaina, amenitzava els prolegòmens de la final absoluta, protagonitzada per l’equip senior de Benimagrell i per Parcent. Cal destacar com de minvat arribava la formació de Sant Joan a aquesta final, en la que finalment ha hagut d’alinear un equip de circumstàncies, amb només quatre jugadors en un carrer en el que juguen cinc, en aquest cas, amb Saoro, Hèctor, Paco i Albert. Per la seua part, Parcent comptava amb el seu equip de gala, el que venia de guanyar, la lliga a llargues, el Circuit de La Bolata i la Supercopa de ratlles, es dir, amb Marc, Saxa, Àngel, Germàn i Iván. La partida, condicionada sobre tot per les baixes de Benimagrell, no ha tingut color i Parcent ha dominat la final sense cap problema, aconseguint ser el campió de la Copa Generalitat després de vèncer per 10 a 1, i emportant-se el quart títol d’aquesta temporada, és dir, guanyant-ho tot.

Cal destacar la manera en que s’ha volcat la Regidoria d’Esports del Poble Nou de Benitatxell, així com el seu club de pilota local col.laborant amb la preparació del carrer i organitzant una paella gegant per a després de les finals, continuant amb el bon ambient que ha regnat durant tot el matí.

Han lliurat els trofeus Josep Miquel Moya, Director General de l’Esport, Daniel Sanjuán, President de la FPV, Josep Femenia, alcalde de Poble Nou, Toni Colomer, Regidor d’Esports de Poble Nou, Vicent Molines, Vicepresident de la FPV, Màximo Revilla, alcalde de Parcent i Paco Malonda, President del Club de Pilota local.