Ana de Beniparrell i Aida de Moixent conquisten el sub-23 de raspall

19/02/2017

Ana de Beniparrell i Aida de Moixent conquisten el sub-23 de raspall

La gran final del Circuit sub-23 de raspall va ser una partida molt dura on els dos equips van marcar la seua estratègia per a derrotar a les seus rivals en el nou trinquet d’Oliva. Ana de Beniparrell i Aida de Moixent van aconseguir imposar-se en una final molt disputada a Myriam d´Alquería d´Asnar i Amparo de Moncada, que van barallar fins al final per a tractar de remuntar. Ana i Aida van estar millor que les seus rivals a Oliva i van guanyar per dos jocs de diferència. Abans de la final, es disputa una partida d’exhibició entre dos trios on van jugar Anabel de Tavernes Blanques, Noelia de Beniparrell i Eva de Rafelguaraf contra Ana Sanchis de València, Victoria CPV de València i Fanni Beniarbeig.

Paco el Genovés, Paco Alos, de Caixa Popular, Paco Gilabert, Alcalde de Laguar, Vicente Dubal, regidor d’esports de Moixent i Salvador García, president del CPV Oliva van lliurar els trofeus a les finalistes.

Resultats de la gran final de l’II Circuit sub-23 de raspall femení:
- Final absoluta.
Myriam CPV Alquería Asnar - Amparo CPV Borbotó – 15 - Ana CPV Beniparrell - Aida CPV Moixent – 25

La pròxima gran competició per a les xiques, serà l’Autonòmic de raspall de clubs, que es presenta dimarts que ve 21 de febrer en la Diputació de València.