L'Autonòmic d'Escala i Corda corona Alfara de la Baronia, Faura, Torrent i Moixent com a campions

19/02/2017

L'Autonòmic d'Escala i Corda corona Alfara de la Baronia, Faura, Torrent i Moixent com a campions

El trinquet municipal de Sueca ha acollit al llarg de tota la jornada del diumenge les finals del XIX Campionat Autonòmic d’Escala i Corda.

Pel matí la formació d’Alfara de la Baronia aconseguia la copa de campions de primera, després de guanyar a Moncada per un 60 a 25 molt aclaridor de com ha trascorregut la partida. Els jugadors de l’Horta no han aconseguit acoblar-se en cap moment, fent que els seus rivals, amb un joc seré, amb el seu mitger Javi dirigint la pilota al lloc, i molta pegada, el rest Jesus ha guanyat molts quinzes directes des del dau, no els permeteren apropar-se en cap moment en el marcador. Previament, en la final de segona, Faura B s’emportava la copa de plata al derrotar al Meliana. Partida molt pareguda a l’altra, on els després campions han començat marcant diferències, amb el saber fer del mitger Juan Carlos i del rest-punter Alex, que finalment han estat determinants.

Ja per la vesprada, el derby entre dos equips del club de Torrent, en la final de bronze, s’ha resolt en una partida disputada, on jugaven germans contra germans, i amics contra amics. Tot i aixó, la final que tancada el programa de huí ha estat una partida molt competida, i en la que la regularitat del rest del Torrent C, Oscar, ha estat determinant. Abans Moixent i Faura D s’han jugat el títol de quarta A, que s’han emportat els de la Costera. Altra partida jugada de igual a igual, en la que Jaime de Moixent i Carlos de Faura serien els assenyalats com a jugadors més destacats.

El lliurament de trofeus ha estat a càrrec de Sara Pedrós, regidora de pilota de l’Ajuntament de Faura, junt a Conrado Ferrando, vicepresident de la FPV.

Final Primera categoria:
CPV Alfara de la Baronia (Jesus, Javi, Alex, Joan) - 60
CPV Moncada A (Julian, Juanjo, Salva, Josep) - 25

Final Segona categoria:
CPV Faura B (Alex, Juan Carlos, Joan) - 60
CPV Meliana (Jose Luis, Ruben, Ximo, Pla) - 35

Final Tercera categoria:
CPV Torrent C (Oscar, Miguel, Laso, Dani) - 60
CPV Torrent B (Alberto, Lago, Raul, Ramon) - 40

Final Quarta categoria A:
CPV Guerrer Moixent (Vicent, Jaime, Toni, Jose) - 60
CPV Faura D (Carlos, Dario, Juanba, Dani) - 45