Murla, Vila-real i Vinalesa s’imposen en la Lliga Professional

20/02/2017

Murla, Vila-real i Vinalesa s’imposen en la Lliga Professional

La classificació de la fase regular de la XXVI edició de la Lliga Professional d’Escala i Corda reflecteix una màxima igualtat desprès de la disputa de les sis primeres jornades de la competició.

Durant aquest cap de setmana es van disputar tres duels de gran rellevància. L’activitat es va encetar el dissabte al trinquet de Pedreguer, on el trio de Murla format per Genovés II, Dani i Carlos va estrenar el seu caseller de punts al superar pel resultat de 60 per 35 al trio representatiu de l’Ajuntament de Pedreguer-MasyMas format per Marc, Pere i Hèctor, que es tracta de l’únic equip que desprès d’haver disputat dos partides no ha aconseguit la victòria, i a més tampoc ha sumat cap punt.

El diumenge i de forma simultània als trinquets de Borriana i Xàbia es va completar aquesta jornada maratoniana d’activitat a la Lliga Professional. Els aficionats que es van desplaçar fins al Batiste Viñes de Borriana van poder presenciar una lliçó magistral de Pilota Valenciana, de la qual finalment va eixir vencedora la parella de Vinalesa de Puchol II i Jesús, que en un final d’infart van superar al trio de Benidorm per un ajustat 60 per 50.

Al trinquet de Xàbia, els jugadors també van oferir un espectacle superlatiu, digne d’una competició de tanta rellevància com la Lliga Professional. Els cinc protagonistes es van buidar en les lloses del trinquet, i finalment la victòria va caure del costat de la parella de Vila-real de Soro III i Javi, que van superar al trio de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho també pel resultat de 60 per 50. El trio va estar a punt de donar una altra sorpresa en la Lliga, però en aquesta ocasió no va poder acabar de completar-la, això si el seu rendiment va ser molt elevat.

La competició en la Lliga continuarà el pròxim dissabte amb una doble jornada als trinquets de Pelayo i Petrer. Fins al moment i desprès d’haver disputat cada equip dos partides la classificació queda de la següent forma:
1. Soro III i Javi (Aj. Vila-real) – 5 punts
2. Pere Roc II, Félix i Monrabal (Aj. Benidorm) – 4 punts
3. Santi Silla, Santi Finestrat i Nacho (Aj. València) – 4 punts
4. Genovés II, Dani i Carlos (Aj. Murla) – 3 punts
5. Puchol II i Jesús (Aj. Vinalesa) – 2 punts
6. Marc, Pere i Hèctor (Aj. Pedreguer-MasyMas) – 0 punts